• 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 92
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
pavkatay - майстор
kiroslavov написа:
Това е от преди няколко години. Тогава се оказа че полицаят, който е карал е бил с положителна проба за алкохол. Снимката я направих с телефона докато карах, учудващо добре стана :)
Момченцеее, ще си иззхвърляш боклука с лична карта в джоба . :-D
MamaMy - майстор
pavkatay написа:
Момченцеее, ще си иззхвърляш боклука с лична карта в джоба . :-D
Павка, едва ли. Най-много да пише често обяснения на японски. :)
stiv1961 - майстор
В събота бях на импровизирана Коледа, та да пусна снимки на това, на което бях свидетел :-D . Касапина беше ,, върхът" :-D :-D :-D

Прикачен файл

151220122002.jpg

Прикачен файл

151220122003.jpg

Прикачен файл

151220122004.jpg
EDI - майстор
Това е вълк, маскиран като прасе, както се е оказало. :lol:
kalpev - специалист
stiv1961 написа:
В събота бях на импровизирана Коледа, та да пусна снимки на това, на което бях свидетел :-D . Касапина беше ,, върхът" :-D :-D :-D
Кавичките не са на място. По вашия край (по-скоро в Павел баня), задължително първото нещо, което се мята на скарата са бузите и ушите, още преди да се пристъпи към разфасоване на прасето. Ако са приготвени добре, са страхотна вкуснотия.
Krass - майстор
Бузите не, но ушите и контакта :wink:
stiv1961 - майстор
kalpev написа:
Кавичките не са на място. По вашия край (по-скоро в Павел баня), задължително първото нещо, което се мята на скарата са бузите и ушите, още преди да се пристъпи към разфасоване на прасето. Ако са приготвени добре, са страхотна вкуснотия.
Имах предвид двете дупки на врата :-D Ножа му беше толкова дълъг, че като мушна прасето от едната страна и ножа излезе от другата :-D А бе за малко да му отреже главата още на земята :) Иначе за ,,усмивката" и ушите си прав.
VLADO66 - майстор
Честито рождество Христово!Да сте живи и здрави!Това е касапски нож,тънък и дълъг-вкарва се на определено място в шията и с едно движение се прекъсва гръкляна.Шурата им е голям майстор-прасето въобще не разбира как се преселва в прасешкия рай :partyman:
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 92

Тема "Собствени снимки..... "NO COMMENT"....." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: