Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
ivanovbg - майстор
Изображение
gogo7777 - майстор
Първият ден на Мохамед в училище
- Как се казваш?- пита учителката.
- Мохамед.
- Ти вече си американец- реплекира учителката- Така, че отсега ще се казваш Къртис.
Мохамед се прибира след училище вкъщи и майка му пита:
- Как мина първия учебен ден, Мохамед?
- Моето име вече не е Мохамед. Сега съм американец и името ми е Къртис.
- Искаш да опозориш семейството ли?- ядосано казва майка му- Нима се срамуваш от родителите си, народа си, религията си? Засрами се! - след което го набила и се обадила на баща му да се оплаче.
Прибрал се бащата от работа бесен и той го набил.
На следващия ден Мохамед отива на училище и учителката, виждайки синините по него, пита:
- Какво се е случило с теб Къртис?
- Накратко госпожо, след пристигането ми в Америка, бях атакуван от двама араби.
gogo7777 - майстор
Български пощи изтеглят от обращение издадена наскоро серия марки с прочути съвременни политици. Хората се чудели от коя страна да ги плюят.

Девойка стои на парапета на мост с явното намерение да се прости с живота. Приближава клошар.
- Абе момиче.. Така и така си решила да мреш.. Все тая ти е... Дай да те опъна като за последно, жена не съм пипал от години!
- Ти! Нещастник! Виж се на какво приличаш! Вонящ, мръсен, въшлив! Не, не и не! Махай се!
- Добре... Добреее... Отивам си... Ще те чакам под моста...

Погребение. След словото свещеникът пита вдовицата:
- Искаш ли да го целунеш преди да го вкараме?
Опечалената избухва в ридания:
- И той все така ми казвашeeeе...

Чакам на червен светофар. Циганка с дете на ръце чука по стъклото:
- Ше даваш два лева за детето?
Дадох й. След малко пак чука.
- Кво искаш - викам - нали ти дадох два лева?
- Епа, земи детето, де!

Двама приятели си пишат в Скайп:
- Аре се видим утре да пием по кафе?
- Егати, ти си първият човек, който успя да напише "бира" с четири правописни грешки
Найденов - специалист
цитат:
Дядо поп решил да реже опасните тополи в двора на църквата. Чул клисарят това и му казал, че ако има или купи моторна резачка той ще ги отреже.
Отишъл дядо поп и видял да се продава една стара руска “Тайга”. Пазарил я и преди да тръгне попитал:
– Кажи чедо, как се пуска?
Продавачът казал:
– Слагаш левия крак отгоре, дърпаш това въженце и викаш: де*ба твойта мама руска и така докато запали.
– Сакън бе момче, аз съм божи човек, не мога да псувам.
– Тогава хващаш въжето и дърпаш. То само от вътре ще ти дойде.
Andri01 - майстор
Неприятно - когато за първи път,не можеш втори път! Ужас - когато за втори път ,не можеш първи път! То май не е виц,а житейска истина...за съжаление! :?
dadko - майстор
След като видя как неговата дъщеря нанася фон дьо тен за първи път, шпакловчикът Стайко спря да се съмнява в своето бащинство .....
Pooh - майстор
dadko написа:
След като видя как неговата дъщеря нанася фон дьо тен за първи път, шпакловчикът Стайко спря да се съмнява в своето бащинство .....
... Но се комплексира! :wink:
nikolovvd - майстор
Съд. Гошо съди голема сладкарска фирма за нанесени телесни повреди, що техен камьон ги блъснал на едно кръстовище.
Фирмата се представлява от нахакан адвокат, и он рипа:
- Господине, верно ли а, че сте казале на старшината, дека е дошъл на местопроишествието, че сте добре и нищо Ви нема?
Гошо почва:
-Значи тоа фторник я качих Цецка да я водим на пръч...
-Каква Цецка, бе! - прекъсва го адвокатът.- отговарай точно кво питам...
-Така де, значи Цецка ми е най-добрата коза, сеамска, с вити роги. Абе коза един път...
-Стига с таа коза, бе! Казал ли си на полицая, че си добре, или не?
-Значи товарим аз Цецка..
Адвокатът па го прекъсва и се обръща към съдята:
-Господин съдя, опитвам се да докажа, че на ищецо му не е имало нищо, а сеа съди клиенто, че уж имало. Това е опит за измама.
Съдята зело да му дотега, ма му и станало интересно що оня се Цецка, та Цецка. Обрънал се къде Гошо и му рекъл да продължи.
-Та натоварил съм Цецка и леко-полека тръгваме. Спирам на расклона, гледам налево, гледам надесно... и като ме изющи тоа шашкънин с камьоно .. направо ма прекина. Като са освесих манко... я съм у канафката и ме боли сичко, а кво ме не боли - изтръпнало и го не усещам... дече ли не е мое. Не моем мръднем ич. Цецка отфръкнала през улицата в дръгата канафка. Не моем да я видим, само а чуам как мъца жално. Да ти се скине сърцето. Ич не беше добре. Сигурен бех, че нема да я бъде. У тоя момент гледам иде полицаю и слаза от колата. Он първо чу Цецка... отиде, намери я... виде ква а работата.. извади пищова и я гръмна да са не мъчи. Рипна после веднага, иде къде мене:
- А ти как си? Добре ли си?
-Да му се невидело, гусин съдя, ти да беше - къ би отговорил на тоа въпрос?
Стоянски - напреднал
Andri01 написа:
Неприятно - когато за първи път,не можеш втори път! Ужас - когато за втори път ,не можеш първи път!...
Кога се изчервява мъжът?
- Когато за първи път не му стане втори път;
- Когато за втори път не му стане от първия път.
Кога се изчервява жената?
- Когато за първи път ѝ платят;
- Когато за първи път не ѝ платят;
- Когато за първи път тя си плати.
Prn17 - специалист
Мъж звъни в Топлофикация:
- Не ми пращайте повече заплашителни писма, че ще ви извадя от семейната томбола.
- Каква семейна томбола?
- Ами пускам всички сметки в един буркан, после разбърквам и която извадя - нея плащам.

Тема "Вицове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: