Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
Junak - майстор
chapara, ти почна първи :)

Бойко Борисов викнал вицепремиера Цветан Цветанов и го попитал:
- Абе, Цецо! Ти мислил ли си къде ще ме погребете като умра?
- Амии... – почесал се Цветанов по главата – ще говоря с Вежди да те положим в Алеята на славата на Централните гробища.
- Абе, Цецо! – казал Борисов – там е много претъпкано, бе.
Цветанов мислил, мислил и се оживил:
- Добре бе, шефе, ще ти направим мавзолей като на Георги Димитров, за три дни ще го построим.
- Абе, Цветанов, какви са тия комунистически глупости, дето ти идват на акъла, я бегай да мислиш.
Върнал се след 3 часа вицепремиерът ухилен:
- Готово, шефе, измислих го и го уредихме. Ще те погребем до Божи гроб в Йерусалим, на три метра от него. Е, ще ни струва 2 милиона евро, амааа нали е за теб. Борисов се потъркал по еднодневната брада, погледнал изкъсо Цветанов и казал:
- Хм, верно, че сме на власт, ама два милиона не са ли много за две нощувки?
chapara - майстор
Думи, които трудно се изговорят в пияно състояние: социология, Лапландия, професионалист, заплатка.
Думи, които много трудно се изговорят в пияно състояние: Гибралтар, разпространение, уфология, самоуправление, трабекулотомия.
Думи, които е невъзможно да се изговорят в пияно състояние: "Не, не се събличай, не си мой тип", "Добър вечер, господин сержант, много се радвам, че ме спряхте", "Не, няма да пея, и без това никой не ме слуша!", "Не, не ми сипвайте повече!"
:-D :cool:
profesionalist_wood - майстор
Намерих брой на “Плейбой” под леглото на сина си. Страшно съм разочарована. Плащам за най-бързия интернет, а той с някакво списание .... като неандерталец.
Krass - майстор
chapara написа:
Думи, които трудно се изговорят в пияно състояние: социология, Лапландия, професионалист, заплатка.
Думи, които много трудно се изговорят в пияно състояние: Гибралтар, разпространение, уфология, самоуправление, трабекулотомия.
Думи, които е невъзможно да се изговорят в пияно състояние: "Не, не се събличай, не си мой тип", "Добър вечер, господин сержант, много се радвам, че ме спряхте", "Не, няма да пея, и без това никой не ме слуша!", "Не, не ми сипвайте повече!"
:-D :cool:
Пробвай с "Марк Жирардели"
Chefo77 - майстор
На мен това и трезвен ми се опъва. Смятай ако пиех ... :lol:
Andri01 - майстор
- Зет ми е много хубав човек, даже и когато е пиян.
- А трезвен?
- Е,не знам,трезвен не съм го виждала!
lecki - специалист
Имам един приятел който не пие,
обаче ако пийне става друг човек, а този другия много пие. :-D
Chefo77 - майстор
Японец споделя впечатленията си от България:
- Уж изостанала държава, а хората - много умни! Влезеш в тоалетна - по стените решавали уравнения: навсякъде X, Y и някаква тяхна величина.
veribela - специалист
Колко внимателен е един мъж се измерва в чертички. Една чертичка - внимателен е. Две чертички - невнимателен е

- А как те пусна жена ти сам на кръчма?
- Приготвих й ваната и я напълних с пяна!
- И това я спря да дойде с теб?
- Монтажната пяна може да спре много неща...

Днес видях кола с надпис на бронята: "Аз съм ветеринар, затова карам като животно."
Чак сега си давам сметка, колко много са гинеколозите по пътищатa...
AAsat - специалист
Цитат от темата за автоматичния преброителен пункт:
...............................................................................................................
Според мен би трябвало да има "нормален" начин за тези неща. Все пак ние им плащаме заплатите на тези от КАТ.
...............................................................................................................
Та относно плащането на заплатите на разни институции - виц от друг форум:

- Aло, Иван Петров?
- Да, кажете?
- От НАП се обаждаме. Не сте си платил данъка.
- Как разбрахте?
- Това ни е работата.
- Та кой ви плаща за подобна работа?
- Вие. С данъка си.
- Ъ? Аз ви плащам да ме следите дали ви плащам?
- Точно така.
- Защо да ви плащам тогава?
- Защото в противен случай ще Ви пратим полиция да Ви отведе в затвора!
- Кой им плаща за това?
- Вие. С данъка си.
- Ъ!? Да видим дали правилно съм разбрал – аз ви плащам заплата, за да ме следите дали ви плащам заплата, плащам и заплата на полицията и на затвора, за да ме приберат, ако не плащам вашата и тяхната заплата?!?!
- Точно така. Това се нарича “държава”. Не можем без нея.
- Искате да кажете, че вие не можете без нея, тоест без мен?
- Не, не. Всички не можем без нея. Живеем в общество все пак. Всеки си има права и задължения и когато някой не си изпълнява задълженията, друг следи за това. Ето, ние Ви се обадихме, за да си платите данъка. Ако ние не си изпълняваме задълженията, Ваш дълг е да ни се обадите и да изисквате да си ги свършим.
- Ако не следите дали си плащам данъка, тоест дали ви плащам заплатата, аз трябва да изискам от вас да си свършите работата – тоест да ми се обадите да си платя данъка, тоест да ви платя заплатата, за да можете да следите дали ви плащам заплатата?
- Точно така. Така функционира системата.
- Та кой би измислил толкова безумна система?
- Ами всички заедно сме я измислили – Вие, ние, полицаите и затвора. Това се нарича “демокрация”.
- Тоест ние четиримата сме решили аз да плащам заплатата на вас тримата, за да ме следите/санкционирате ако не го правя?
- Точно така.
- Но аз съм против това.
- Тези неща ги решаваме заедно – живеем в държава и в демокрация. Ние сме трима. Повече от Вас сме. Следователно така сме решили всички заедно.
- ?!?!

Тема "Вицове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: