• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 100
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
CARRION - специалист
Тани написа:
/quote]
CARRION , става въпрос за изписването , на програмите! Виж как са на картинката и как си ги изписал ти докато си бързал! На всички се случва , приеми го от веселата страна , да не се засегнеш сега
:-D
Мамка му и "мечака" вярно бре :-D :lol:
Тани - модератор
piteriv написа:
n_a написа:
ас; ь; терикот; евфтин; интервали. В смисъл, че си пишеш упорито и последователно така, както би го правил човек абсолютно убеден в правотата си. Та, как го правиш?
Виш-ас сьм един обикновен шофйор,не учител по бьлгарски.Имам нужда от сьвет не от остроумие.Ако можеш помогни,ако не спести си сьрказма :

Животът е скъп.......Верно има го и евфтин....ама....вече нее живот!!!!!!!

|
LazarGanev - "Велик майстор"
bad to the bone написа:
с риск да да прозвуча смешно но чета са парно и всеки път се споменават колектори...зa какво всъщност служат и може ли някой да ми обясни защо са необходими...

Тук някакъв твой съименник твърди, че е специалист (дори се самоцитира) - защо не го потърсиш на ПМ?

http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=8306
bad to the bone
МнениеПуснато на: Пон Фев 25, 2008 8:44 am Заглавие: Re: приблизителна цена за свършена работа? Отговорете с цитат
bad to the bone написа:
Здравейте.Може ли някой да ме упъти какви са цените на услугите за свършване на определена работа (примерно смяна на бойлер или смесителна батерия до комплексно изграждане на локално парно в къща да речем)...и още нещо има ли търсене на такъв вид услуги.Питам защото смятам да се прибирам в Бг и искам да знам ще мога ли да се издържам.или пък ако се хвана на работа във фирма колко ли са заплатите
Това ми е специалността.ВОдопровод канализация и парно отопление...По принцип не знам дали ще мога да го проектирам защото сам рапотил само като изпълнител,каквото имаш по план това ти монтирам но имам опит.Мога и да боядисвам но без шпакловка.За града, от Пазарджик съм.
Естественно мога и други неща малко дърводелдство ,монтаж на кухни и всякакви други ремонти.С гипсо картона не съм на ти защото сам слагал само веднъж но гледам че е една от най дискутираните теми и е много популярен ще го изучим и негоSmile
Харалампи - специалист
Тани написа:
piteriv написа:
n_a написа:
ас; ь; терикот; евфтин; интервали. В смисъл, че си пишеш упорито и последователно така, както би го правил човек абсолютно убеден в правотата си. Та, как го правиш?
Виш-ас сьм един обикновен шофйор,не учител по бьлгарски.Имам нужда от сьвет не от остроумие.Ако можеш помогни,ако не спести си сьрказма :

Животът е скъп.......Верно има го и евфтин....ама....вече нее живот!!!!!!!

|
Човека убедително доказва, че не става за учител по български, но всъщност е прав във втората част на поста си. На всеки се случва да допусне грешка в писането. Като си помисля колко тъпотии изписахме за Wrod-a
prascho - майстор
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=2349 Това е един от първите бисери на администратора. Извинявам се, но мнението е 2349 :-D .
Тани - модератор
simeonov_74 написа:
Искам да питам за замазка на под какво е съотношението вода,пясък и цимент понеже съм гледал че по гъс го правят. И как се продцидира при подова замазка
1.Там има ли шприц
2.Колко най тънка може да бъде
3.Като хванеш най високия ъгъл можеш ли да тръгнеш от нулата или и там трябва да е по високо
prascho - майстор
:finga: добро попадение!
lyki - специалист
Искам да питам за замазка на под какво е съотношението вода,пясък и цимент понеже съм гледал че по гъс го правят.

:lol: то и по колене може :lol:
Justy - майстор
lyki написа:
Искам да питам за замазка на под какво е съотношението вода,пясък и цимент понеже съм гледал че по гъс го правят.

:lol: то и по колене може :lol:
Ама знаеш ли как боли после :lol:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Абе как цитирате тук мнения от други теми?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 100

Тема "Бисери на форума" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: