• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 401
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
Justy - майстор
Преди сватбата:

ТОЙ: Ура! Най-после! Едва дочаках!
ТЯ: Да си ходя ли?
ТОЙ: Не, даже не си и помисляй за това!
ТЯ: Обичаш ли ме?
ТОЙ: Разбира се!
ТЯ: Някога изневерявал ли си ми?
ТОЙ: Не, как въобще ти хрумна?
ТЯ: Ще ме целунеш ли?
ТОЙ: ДА!
ТЯ: Ще ме биеш ли?
ТОЙ: В никакъв случай!
ТЯ: Може ли да ти вярвам?

След сватбата - четете отдолу нагоре
$64EN - специалист
животните в гората много дрискали и на лъва му писнало да гледа само лайна на всякъде и събрал всички животни от гората на събрание и им казал , че ако види още някой да се издриска в гората , ще го изгони .
на другият ден си върви зайо из гората , и нещеш ли го напира нещо отвътре и набързо се одбил в най-близкият храст . тамън си свършил работата и видял как лъва идва право към него . заека се паникьосъл и се почудил какво да направи , но нищо не му хрумвало , а лъва се приближавал вече подузиращ какво става в храста . и точно преди да го спипа , заека си зел лайнцето в ръце и се появява лъва и пита гневно :
-зайо какво правиш в тоя храст бе ???? - а зайо отговаря мъмрейки :
- а ми нищо цар лъв , разхождам си се в гората .
- е как се разхождаш по храстите?-пита лъва.
- ми тука видях една пеперуда и реших да я хвана и сега я държа в ръцете си да не избяга . - лъва се осъмнил малко и казал :
- абе ти нещо ме будалкаш ! я да я видя аз тая пеперуда дето си я хванал ! -заека отговорил :
- е как ще си позволя да те будалкам точно теб -царя на гората - честно пеперуда държа . - лъва вече се ядосал и казал :
-отвори си ръцете да видя тая пеперуда иначе ще те изям !-зайо си отворил ръцете и казал :
--- еееейй ми тя се е изсрала докато я държа .
:)
$64EN - специалист
Между приятели:
- Вкъщи са напъплили едни хлебарки - ужас! С какво ли не пръсках - няма отърване...
- А пробва ли с тебешир за хлебарки?
- Защо, помага ли?
- Разбира се! Седят си кротко в ъгъла и си рисуват.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Justy - майстор
Катаджия спира кола за проверка. Шофьорът сваля стъклото и пита :
- Кажи бе амбреаж ?
Оня се насмита и го пуска. Вечерта отваря речника и чете - Амбреаж - долен ляв цензура. :lol:
Justy - майстор
Летят в самолет трима хусари, дама и поручик Ржевски.
Тежка авария и самолетът започва да пада. Става ясно обаче, че има само един парашут. Поручик Ржевски го взема и започва да го навлича.
- Поручик, но сред нас има жена! - възмутен отбелязва единият хусар.
Ржевски се замисля, поглежда си часовника и пита:
- Мислите ли, че ще успеем?!
Justy - майстор
Възрастна жена се качва в автобуса. Един мъж тръгва да става, но тя слага ръка върху рамото му и казва:
- Стойте си!
На следващата спирка той пак тръгва да става, но тя отново:
- Стойте си!
След няколко спирки мъжът жално пита:
- Извинете, а кога ще можеда стана? Вече четвърта спирка изпускам...
Justy - майстор
ДЖЕНЕРАЛ МОТОРС VS МАЙКРОСОФТ
Наскоро Бил Гейтс сравни компютърната с автомобилната индустрия, заявявайки: "Ако Дженерал Мотърс развиваше технологиите, както го прави компютърната индустрия, днес всички ние щахме да караме автомобили за по 25 долара, които изминават 1000 мили (1609км.) с един галон бензин (около 4 литра)."
В отговор на коментара на Бил Гейтс, Дженерал Моторс разпространи следното прессъобщение:
"Ако GM беше беше развивал технологии като Microsoft, ние всички бихме карали автомобили със следните характеристики:
1. Без видима причина автомобилът щеше да катастрофира по два пъти на ден
2. Всеки път като пребоядисат пътната маркировка, трябваше да купуваме нова кола.
3. От време на време нашият автомобил щеше да спира на магистралата без видима причина. В такъв случай трябваше да отбиваме встрани, да затваряме всички прозорци, да го рестартираме и да отваряме прозорците отново, преди да продължим.
4. От време на време, при изпълнение на сложни маневри, като ляв завой например моторът щеше да спира без да може да запали отново. В такива случаи щеше да се налага да преинсталираме отново мотора.
5. Макинтош щеше да конструира автомобил на слънчева енергия, пет пъти по-бърз и надежден, който да се кара два пъти по-лесно, но щеше да се движи само по 5% от шосетата.
6. Индикаторите за маслото, температурата на водата и алтернатора щаха да бъдат заменени с една единствена червена лампа, на която ще пише "This Car Has Performed An Illegal Operation"
7. Еърбеците щяха да питат: "Are you sure?" преди да се отворят.
8. От време на време, без видима причина, вашият автомобил щеше да се заключва и да не ви пуска да влезете вътре, докато не вдигнете дръжката на вратата, завъртите ключа и сграбчете антената на радиото, но ... абсолютно едновременно.
9. Всеки път, когато се появяваше нов автомобил, купувачите трябваше да се учат отново как да шофират, тъй като никоя от командите нямаше да действа по същия начин както в старата кола.
10. О да, и на последно място, но не и по значение, всеки път, когато искате да изгасите мотора, трабваше да натискате бутона "Start"...
Justy - майстор
Разговор между шеф и подчинен:

- Фиксна ли ишуто от вчера?
- Кое ишу?
- Ами дето ти го сенднах вчера заедно с рипорта и фийчър рикуестите.
- А-а-а-а..., ами рейсна проблем. Аз щото сендвам един рикуест и сървърът нали трябва да ми ритърне риспонса и да си крейтне сешъна, а аз да рисийвна едно куки. Е да де, ама ми ретърнва ерор риспонс и ми хинтва че обджекта не бил авейлъбъбъл.
- Ти сигурно си мисюзнал нещо по фреймуърка. Инишълайзваш ли правилно рикуест параметрите и рикуест фекчъриту? Да не си забравил да инебълнеш кукитата преди крейтването на риспонс обджекта?
- Ами всичко е окей. Копнах икзампъла от хелпа и го модифайнъх малко да фитне на моя кейс.
- А-а-а ..., ама сигурно си забравил да инитнеш на кънекшъна пропъртитата дето се слагат в контекст обджекта на фекчърито за да си инишиейтне правилно ес-ес-ел сешъна. Нали в контекста се сетва кийстора за да си гетне сертификатите от него. Ексепшън ли ти рейсва или ти ритърва инкоректна дейта?
- Ами направо фейлва с ексепшън и в стек трейса няма нищо. Поинтът е че ми ритърнва инвалиден риспонс код. Няма го в доковете. Сърчвах в Гугъл за такова ишу, ама не намира нищо.
- Ами го ахед. Нали знаеш за дедлайна? Гледай да го фикснеш асап, че трябва да се имплиментват сървисите по другия проджект.
- Окей, сега ша го дебъгвам ишуто. В краен случай ша декомпилирам сървиса и ша го рисърчвам що фейлва.
Justy - майстор
Въпрос към радио Ереван :
- може ли 150 - килограмова жена да върти обръч ?
Отговор :
- може, стига да се намъкне в него.
Обажда се радио Анкара :
- сакън, не разваляйте хубавата жена !

Илюстрирам :lol: :lol: :lol:

http://www.warnet.ws/img3/27/vizhivet.jpg

Ето и и половинката на тази маца :lol:

http://www.vbox7.com/play:b44f5e87
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4