Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
stiv1961 - майстор
Айдеееее, и аз забогатях :-D
От: Dr.Graham Hodges.
Тел: +447 035 900 373.
Факс:+447 005 938 675.

Аз съм Dr. Graham Hodges. От Harlsden, северозападната част на Лондон, тук в England.I Пиша ти от моя офис, който ще бъде от огромна полза и за двете на us.I открих изоставена сумата от 20,5 милиона паунда Великите британски лири стерлинги (двадесет милиона петстотин хиляди Велики британски лири) в предвид, че принадлежат към един от нашите чуждестранни клиент на покойния г-н Ost bоb, американски гражданин, който за съжаление загубили живота си в самолетна катастрофа на Аляска Airlines полет 261, който се разби на 31 януари 2000 г., включително жена си и само дъщеря.

Искам вашето съгласие да представи Вас като най-близките роднини / Уил бенефициер за починалия, така че приходите от тази сметка на стойност £ 20.5 милиона паунда, може да бъде платена (прехвърляне) на вашия профил във вашата страна.

Това ще бъдат изразходвани или споделени в тези проценти, 60% за мен и 40% за вас. Имам осигурени всички необходими правни документи, които могат да бъдат използвани за резервно копие на това твърдение ще се падат.

Можете да прочетете повече за катастрофата на посещаването на този сайт.

http://aviation.crosswindlanding.com/ac ... ka_261.htm

Моля, да ми предостави следното, като имаме 7 дни да тече през него.
Това е много СПЕШНО моля.

1. Пълно име.
2. Вашият Директен мобилен номер.
3. Вашият адрес за контакт.
4. Вашият факс номер
5. вашата професия
6. Вашата възраст

Поздрави,
Dr.Graham Hodges.
Тел: +447 035 900 373.
Факс:+447 005 938 675.
********AVISO LEGAL**********
Este mensaje es privado y confidencial, está dirigido exclusivamente al uso del correo institucional. Si usted ha recibido este mensaje por error, debe abstenerse de distribuirlo, copiarlo o usarlo en cualquier sentido.

Тема "Търсите лесни пари? Д-р Филип тресавище е насреща:" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: