Оная тема си е истинска, а тая мислех да е забавна...Я кажете, има ли гаф в правописа у моя подпис

Оная тема си е истинска, а тая мислех да е забавна...Я кажете, има ли гаф в правописа у моя подпис
"хегеш-мегеш" е до 31-ви този месец,след 01.01 трябва да е "ебеш-бегеш"!Е па я съм така отдавна.....не мое ме настигнете
Българския е световен език шъ знайш, научи го!Пробвам се ама ме влече диалекта, он е автентичен. Е ся съм у чешко.....тия не знаят на чии ора са......говорят на кирилица, а пишат на латиница и кат ги питам що, вдигат рамене......абе европейци кво да ги праиш
tanosliven написа: Точно затова показвам ,,Финансист'' на Теодор Драйзер .Много са хората с минимални правописни/граматически знания които са постигнали много и после плащат стипендий .Не съм я чел но ще я прочета, че тази седмица така или иначе не съм прочел нито една книга. Без да съм я чел предполагам че хората които имаш предвид след като нямат елементарни граматически умение значи няма да имат висока интелектуална интелигентност. Най вероятно компенсират с някоя друга интелигентност, но със сигурност имат в екипа си хора с висок IQ.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: