• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 11
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
zz_stefanov - майстор
gogo7777 написа:
.... Тоя е с Уиндолс 95....няколко пъти рестартирах хладилника от щепсела, промяна няма.
...
Пенджер 95 е несъвместим с тоя процесор, основно заради различията при адресиране на периферните устройства. Пробвай с 8 битовата бета версия на IOS за макинтош от тея с MC 68000 (щеше да има и българска версия CM6001, но бай Тошо падна от власт и не я реализираха с Ботевград.)
Провери за надути кондензатори и ги обдухай със сешоара :)
Последна промяна от zz_stefanov на пон май 08, 2017 8:38 pm, променено общо 1 път.
gogo7777 - майстор
Абе викаш не работи като отвориш врата , а провери ли при затворена свети ли.
При затворена врата свети. Има нещо гнило тука. Да не е нещо по инсталацията :? Когато правих ремонта ме посъветваха да тегля три жици от таблото, аз положих четири....презастраховах се, да има. Няма проблем да разкъртя кухнята ако това ще ми реши проблема.
bat_danio - специалист
Диода дето ти препоръчах става за 4 проводна инсталация, но зада е точно ще се кърти добре е да са 5 проводника и да се сложи трифазно ДЗТ на тоя хладилник и задължително цял кабел от ГРТ ако не е възможно от трафопоста.
gogo7777 - майстор
zz_stefanov написа:
gogo7777 написа:
.... Тоя е с Уиндолс 95....няколко пъти рестартирах хладилника от щепсела, промяна няма.
...
Пенджер 95 е несъвместим с тоя процесор, основно заради различията при адресиране на периферните устройства. Пробвай с 8 битовата бета версия на IOS за макинтош от тея с MC 68000 (щеше да има и българска версия CM6001, но бай Тошо падна от власт и не я реализираха с Ботевград.)
Провери за надути кондензатори и ги обдухай със сешоара :)
Пълен конфиденс....Стефанов, подозирам, че ще се дозирам за да не изпадна в интровертност на духа!
Пращам ти платката по последният ми останал гълъб....оправи я моля те. Пари нямам, но ще ти оправя зъбите безплатно....зъболекар съм.

ДТЗ ще се слага. Вече и през ръкавиците ме шиба тока :x
Последна промяна от gogo7777 на пон май 08, 2017 8:50 pm, променено общо 1 път.
zz_stefanov - майстор
ОК, ще ти пратя зъбите с обратния гълъб, само да не го отстреля Хидрата, че нямам други :-D
gogo7777 - майстор
Лошо....
Вързах платката за крака на гълъбето, но то не пожела да полети. "Мързи го" викам си.... и друг път ми е правил номера. Засилих го аз от терасата и то започна да пърха с крила ама гравитацията си каза думата. Гълъбчето даде всичко от себе си, бях там и гледах, но се предаде накрая и се размаза долу на асфалта. Как не предвидих това :|
Ся няма как да кореспондирам.
Найденов - специалист
Пак ти казвам, че щом не работи лампата, хладилникът нещо не е наред. Поразрови из гогал дали не е дневна версия. Имам една стара, но читава и здрава печка (лятна), която не работи, но й свети лампата и при отворено и при затворено положение. Засега не ми трябва- само си пазя в нея едно агне от Нова година, но мога да ти я пратя, за да се опиташ да ги съвокупиш (хладилника без лампа и печката с лампа) и най- вероятно проблемът ще се реши.
В софтауера не ровичкай, че ще останеш без хладилник, остай ги тея компютърни спецове-нещо кат не става- и веднага сменяй уиндоуса.
Като казах лампа се сещам, че е добре да си провериш ламба сондата на запорожката- възможно е там да е проблема- вярвай ми, аз пък съм пътолок.
ПС Ехххх, бъзраш, бързаш! Дова сте днешните млади! Защо не четеш, преди да съм написал???
hidrazin - майстор
zz_stefanov написа:
ОК, ще ти пратя зъбите с обратния гълъб, само да не го отстреля Хидрата, че нямам други :-D
Ай стига вече с тея гугутки бре хора... Втръснаха ми.
Ся пробвайте с патки и пуйки... Поне имат по-голяма товароподемност. :-D
Айде пускайте пуйките и патките а аз отивам за прибора за нощно виждане че вече мръкна...
:partyman:
gogo7777 - майстор
Вече не знам на кого да вярвам и какво да правя, а след малко се връща жената от шопинг.
Ужас :x
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 11

Тема "Проблем с хладилник Мраз 250" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: