• 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 401
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
Justy - майстор
Ловци погнали един заек в планината и по едно време го загубили. Виждат един овчар и го питат:
- Да си видял някакъв заек наоколо?
Овчарят отговорил:
- Ей сега мина оттук един мъжки.
- Е как пък разбра, че е мъжки?
- Ами понеже разправяше: "Ще ме хванат те за оная работа!"
Justy - майстор
Две мутри отиват на лов. Както си ходят, единият вдига пушката, прицелва се, но не стреля! Другият му вика:
- К`во правиш, бе? Що не стреля? К`во виде?!
- Ъъъъ, абе мина една коза! Ама не стрелях, щото може да е питомна!
- Абе как ше е питомна бе тъпак?! Тука у гората къдет` к`вот` има всичко е диво!
Продължават из гората и по едно време тоя същият вдига пушката и стреля.
- К`во стана, бе? К`во утрепа?!
- Ъъъъъ… абе, мина нек`ва дива бабичка, разбираш ли!?!
Justy - майстор
В самолет се возят българин, немец и китаец. Разприказвали се и стигнали до храната. Започнали да обясняват, по какъв начин закусват сутрин. Немецът:
- Ставам, отварям хладилника, вадя две яйца, правя си омлет, ям го и отивам на работа...
Китаецът:
- Ставам, отварям хладилника, вадя две яйца, пия ги сурови и отивам на работа...
Българинът:
- Ставам, отварям хладилника, почесвам се по яйцата и отивам на работа...
--------------------------------------------------------------------------------
Питат радио Ереван:
- Вярно ли е, че около атомния реактор в ЖК "Младост" има много четирилистни детелини?
- Вярно е!
- А защо никой не е успял да си вземе поне една?
- Много бързо бягат!
--------------------------------------------------------------------------------
Връща се Иванчо от училище с пет двойки и поднася бележника на баща си. Баща му го пита:
- Как можа за един ден да получиш пет двойки бе идиот такъв?!
- Ами първо ме изпитваха по математика. Учителката ме попита колко прави 2 по 3 и аз й казах 5. Но после ме попита колко прави 3 по 2 и аз я попитах "Задачи ли ще решаваме или ще се ебаваме?" и тя ми писа 2.
- Добре де, ами втората?
- Ами втората е по биология. Учителката ми каза, че ще ми казва женски животни и аз трябва да й казвам съответните мъжки. Първо ми каза лъвица, и аз казах лъв. После ми каза котка и аз казах котарак. Но след това ми каза муха и аз казах мухоебец и тя ми писа 2. - Ами третата?
- Ами третата е по български. Трябваше да напишем две прости изречения и да ги обединим в трето. Аз написах:
"Учителката по Български излиза с учителя по Немски."
"Учителят по Физика също излиза с учителката по Български."
И ги обединих: "Учителката по български е курва." - и ми писа 2. - Хубаво, а четвъртата?
- Четвъртата е по физическо. Учителката ни каза да си вдигнем левия крак. След това каза да си вдигнем десния крак, и аз я попитах "Ама аз на ... си ли да застана?" и тя ми писа 2.
- Добре, добре. А петата по какво е?
- Ами по пеене.
- Е толкова ли не можеш да пееш бе Иванчо?
- Абе тате, при четири двойки пее ли се?
Учителката пита децата:
- Деца, кой ще каже една гатанка?
Иванчо вдига ръка, но учителката не го вдига. В това време в стаята влиза директора.
- Госпожо, вдигнете това дете.
Учителката вдига Иванчо и става неспокойна.
- Черно, кръгло, с дупка в средата - що е то? - пита Иванчо.
- Деца, веднага излезте от стаята - казва даскалката.
- А сега, Иванчо, кажи какво е.
- Грамофонна плоча, госпожо.
Директора излиза и казва:
- Деца, влезте, не е цензура.
Иванчо и баба му отиват на плаж. Там бабата си сваля горнището на банския да се попече за здраве. Иванчо отива при нея и я пита:
- Бабо, може ли да си поиграя с циците ти?
А бабата отговаря:
- Добре внучето ми, ама недей да ходиш много надалече с тях.
В зоомагазина стара дама разглежда клетка с папагал.
- Ау, колко си шарен! А можеш ли да говориш?
- Разбира се, дърта вещице! - отвръща сърдито папагалът. - А ти можеш ли да летиш?
Седи си Враната на един клон и си гризе сирене.
Минава отдолу Лисицата с бейзболна бухалка, удря Враната с бухалката, грабва сиренето и изчезва.
След малко Враната идва на себе си, оглежда се и казва учудено:
- Я! Съкратили са баснята...
В магазин за домашни любимци:
- Имате ли папагал, който знае английски?
- Не, имаме само кълвач, който знае морзовата азбука.
Мъж влиза в аптеката и се провиква:
- Един презерватив.
Лекарката му отговаря:
- Ако обичате, господине, изчакайте си реда и измислете някакъв по-цензуриран начин, за да ми обясните точно какво искате.
Дошъл редът на мъжа. Той си разкопчал панталона, извадил го и казал:
- Извинете, госпожо, може ли да дадете на този джентълмен един костюм?

- Разправят, че вчера те хванали трима в гората и те изнасилили. Вярно ли е?
- Абе не ги слушай... Гледай какви глупости разправят само. Че това каква гора е - две дървета накръст.
Жена се прибира и се оплаква на мъжа си:
- Нарекоха ме курва!
- А ти защо ходиш там, където те познават?
Justy - майстор
- Аполо 13 вика земята. Земя, земя, Аполо 13 вика земята.
- Земята слуша!
- Земя, имаме проблем. Отказа ни бордовият компютър. Какво да правим?
- Аполо 13! Аполо 13! Тук наземният контролен център! Чувате ли ме? Играйте, за сега на резервния! Играйте на резервния!
Justy - майстор
Сексапилна мадама отива на преглед при лекаря.Той й казва:
- Съблечете се.
- Ама... мен ме е срам?
- Добре тогава, ще изгася лампата да не се притеснявате.
Тъмнина, шум от сваляне на дрехи. Мадамата пита:
- Къде да си оставя дрехите?
- Ей тук, на стола, върху моите.
Justy - майстор
Полицията обявила война на падението на морала и заповядала на собственик на нощен клуб да рекламира своя балет със стрийптийз-солистка без да използва думи от рода на "гола", "разсъблечена" и т.н. Собственикът се подчинил и на другия ден рекламата пред заведението му гласяла:
- Дванайсет екзотични красавици! Единайсет великолепни костюма!

.........................................................................................................

Лекция във ветеринарния институт. Професорът чете:
- Расовият бик може да извърши до сто полови акта.
Обажда се студентка:
- Това за какъв период от време?
- За едно денонощие.
Студентката:
- Бихте ли повторил това за студента от последния ред?
Студентът от последния ред:
- Кажете професоре, с една крава ли или с цялото стадо?
- С цялото стадо,- отговаря професорът.
Студентът от последния ред:
- Бихте ли повторил това за студентката от първия ред?
Justy - майстор
Починала жената на евреин и той се чуди как най-евтино да съобщи на всички. Решава да пусне обява във вестника. Отива до редакцията и пита:
- Колко е най-евтината обява?
- 2 долара!
- Добре, пишете: "Жената почина. Моше"
- Ама господине, за 2 долара можете да напишете 5 думи!
- Добре, допишете след това: "Продавам Лада"
Neno Er - специалист
Отишла мадама на кожен лекар и се оплакала, че я сърби между пръстите на краката.
-Събуйте се !
Събула се тя, гледал той гледал и нищо на открил.
-И къде все пак Ви сърби? попитал лекаря.
-Между палците.
escutcheon - специалист
Старата акула учи малкото акулче как се яде човек:- Първо правиш един голям кръг около него, ама много бавничко. След това един по-малък, по-бързо. Най-накрая един много малък кръг, много бързо. След това го изяждаш.Малкото акулче нетърпеливо прекъсва:- А не може ли направо да го изям?- Може, ама ще трябва да го ядеш с лайната...
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 401

Тема "Вицове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: