Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
nikolson - майстор
- Ало, Гошко, баба ти се обажда. Какво ви се падна на матурата?
- Ами, писахме за дядо Йордан Герака, бабо.
- Кой беше този, бе бабе, че съм забравила?
- Йордан Герака, бабо, е известен с това, че собствените му деца го поболяват и му разкатават фамилията.
- Ааа, бабе, това не е Йордан Герака, това е Али Реза!
bigdragon - майстор
nikolson написа:
- Ало, Гошко, баба ти се обажда......
.............. това е Али Реза!
Ами колкото и да ми е мъчно, този виц не го разбрах. :x

Пуснах Али Реза в търсачката и намерих във Фейсбук , как
подробно и компетентно се анализира душевното състояние на героя... :megaeek:

Сега и аз знам кой е Али Реза и разбрах вица.
Ама колко съм бил тъп до сега.
chapara - майстор
Свалка по Софийски :-D "Искаш ли да излезем довечера? Имам два билета за градския транспорт." :lol: :-D
Junak - майстор
В чата:
- здрасти, кефиш мъ. нещо против да съ срещнем?
- 20 лв. на час.
- Курва...?! А што така ефтино?
- Не. Учителка по български език съм. Да поработим върху правописа ти...
p.v.x - майстор
:roll: :-D :rock:

След като рейтингът на Ангела Меркел тотално се сринал, след като покани бежанците в Германия, тя притеснено се обадила на приятеля си Бойко Борисов:
- Абе имаме избори в Германия и съм доста притеснена да не ги загубим.
- Няма проблем, ще ти пратя един човек, който разбира много от тези работи - казал Борисов и командировал Цветан Цветанов в Германия.
Минали изборите, Бойко звъннал на Цветанов:
- Цецо, какво стана в Германия? Ангела спечели ли?
- А не, втора е, обяснил Цветанов.
- Как така, а кой спечели изборите там, попитал Бойко.
- Е, как кой - ГЕРБ, разбира се, отвърнал Цветанов.
Chefo77 - майстор
Бащински съвет:

- Сине, като избираш жена, гледай да има цици!
- И що?
- Щото п*тка няма начин да няма!
nikolov333 - майстор
Един баща евреин повикал сина си, който бил зле с момичетата, но пък бил вече за женене. Бащата казал, че му е намерил три кандидатки.
"Трябва да си избереш една от тях" - му казал бащата - "ето ти 600$, дай на всяка по 200 и ми кажи после коя ще избереш".
Синът дал 200$ на първата, тя излязла на пазар и си купила скъпи дрехи и бижута само за нея.
След това дал 200$ на втората. Тя си купила дрехи и бижута с половината от парите, а с другата половина купила на момчето дрехи и обувки.
Накрая дал на третата 200$ и тя ги похарчила само за него, като не купила нищо за себе си.
Бащата отново повикал сина си и го попитал коя от трите си е избрал?
-Е, как коя, бе, тате?! Тая с големите цици!!! :shock: :-D
chapara - майстор
Митре бил женен от година, а вече взел да се оглежда у балдъзката. Много му се искало, ама го било страх, че ще се разчуе. Накрая измислил начин. Натоварил каруцата с чували с жито - ще ходи в съседното село на мелница. Изкарал каруцата извън село, па пеша се върнал, покатерил се на покрива и завикал в комина:
- Уууу... я съм вампирот! Сите, че ви изтръшкам, ако Митре не оноди балдъзката! Уууу... Сите, че ви изморим, че ви затрием! Да знаете... Уууу... Митре да оноди балдъзката!
Слезнал от къщата и отишъл с каруцата на мелница. След два дни се връща, а в къщата - всички умълчани!
- Кво ви става бре хора?
- Мани, мани! Не е за казване!
- Нищо бе, речете!
- Ти като замина и дойде вампирот и вика, че ни затрие всички, ако ти не онодиш балдъзката...
- Сакън бе хора, как можете от мен такова да сакате!
- Е ти ни беше последна надежда. - рекла бабата. - Явно, сите че мреме...
- Ба що не размишлиш, чедо, - рекла тъщата - е не чак наистина да я онодиш, барем малкочко, е те тоник!.
- Ааа.., тая нема да стане - скокнала балдъзката. - Или като кака - или никак!! :-D :shock: :-D :lol:
nikolson - майстор
Един човек имал проблеми в сексуалния живот. Отишъл на сексолог и той му казал, че жената обича да я превъзнасят да и говорят хубави неща и да я ухажват. Дал му ценни съвети и нашия си тръгнал за вкъщи. Прибира се той и още от вратата подхваща булката.
- Ех скъпа, ако бях художник щях да те нарисувам, ако бях скулптор щях да те изваям, ако бях поет щях да ти напиша стихотворение, ама като съм един прост тенекиджия.
.......................................
Напълно плешив мъж влиза в бръснарницата.
- С какво мога да Ви помогна? - пита бръснарят.
- Ще ви дам 1000 долара ако направите така, че моята прическа да изглежда като Вашата, без да ми причинявате никакви неудобства!
- Никакъв проблем! - казал бръснарят, прибрал доларите и си обръснал главата.
...............................
Две статуи стоят в парка и се гледат влюбено...
Прелита добър вълшебник и ги вижда. "Аз трябва да направя нещо за тях!" си мисли вълшебникът. "Ще ги съживя за половин час да се порадват на ЖИВОТА!!!"
Съживил вълшебникът статуите и още преди да им каже нещо те ХОП в храстите. Усмихнал се доволен вълшебникът, и почнал да слуша замечтано звуците на борба, които долитали... След 15 минути изскочили запъхтяни статуите, целите в трева, листа, пера...
- Но, вие имате още 15 минути - казал вълшебника - РАДВАЙТЕ СЕ !!!
- Добре, - казала мъжката статуя и се обърнала към женската
- Айде, бързо. Обаче този път ТИ ще държиш гълъба, докато аз му сера на главата.
Последна промяна от nikolson на пет юни 10, 2016 10:48 am, променено общо 2 пъти.
bigdragon - майстор
За Марчето
Рефрен:
Стихосбирка бих написал,
посветил ти бих куплет,
но въобще не съм поет.
Баш съм прост тенекиджия,
чукам аз коли наред,
ти ще бъдеш най-отпред.

Още на: http://textove.com/obraten-efekt-za-marcheto-tekst
Благодарение на textove.com
Друго си е професионалната поезия :-D