• 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 401
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
Justy - майстор
Из обяснения на катастрофирала шофьорка:
"Докато карах с превишена скорост, навлязох в насрещното платно, закачих две коли, качих се на тротоара, съборих един павилион, закачих някакви сергии, пак се върнах на платното, ударих един камион, след което вече загубих контрол над колата".
Fitibaldi - специалист
напоследък полицаите само ми се заяждат. онзи ден например ме спират защото съм карал без аптечка
...на задна
...в насрещното
...на червено
...пиян
Justy - майстор
Няколко полицаи се събират в кръчмата да ударят по една бира и по едно време идва техен колега, изтупан със страшно баровски костюм.
- Бре, откъде го взе! Откъде имаш пари за такива дрехи!
- Не съм го купил, подарък ми е.
- И кой ти е подарил такова нещо?
- Жена ми. Прибирам се вчера, тя ме чака гола в леглото, а костюмът стои проснат на стола в спалнята...
Justy - майстор
Българин и американец летят в самолет. По едно време на крилото се появява един дявол с трион и започва да го реже. Американецът казал:
- Дяволе, давам ти 100,000 долара за да спреш да режеш крилото.
Дяволът се позамислил и продължил да реже кпилото.
След това българинът казал:
- Дяволе, давам ти 5 лева, но искам да продължиш да режеш крилото.
Дяволът хвърлил триона и казал:
- Абе, ти да не си луд бе! За 5 лева да ти режа!
escutcheon - специалист
Класическа ситуация - Трабант се удря в голям черен Мерцедес. Шофьорът на Трабанта е в ужас, но решава, че така и така е мъртъв, поне да си направи кефа. Изскача от колата, вади една манивела от багажника и започва да троши Мерцедеса. Чупи стъклата, огледалата, изкривява ламарините… Накрая оглежда, какво е направил, сяда в Трабанта и си заминава. В Мерцедеса седят две мутри. Единият с мъка затваря провисналото си чене и казва:
- Ебаси, а представяш ли си, кво щеше да стане, ако ние го бяхме ударили тоя
Bobbi - помощник
Чапай и Петка бягали от нацистите. Със сетни сили, гладни и изморени едвам се добрали до едно дърво с голяма хралупа и се натикали вътре. Нацистите за лош късмет решили точно до дървото да направят лагер и да нощуват. По едно време Петка прошепнал:
- Чапаай, ще викам!!
Чапай отвърнал:
- Абе ти луд ли си ще ни чуят и ще ни обесят! Я млъквай там!
След малко Петка отново:
- Чапаааай!! Немога повече, ще викам!!
Чапай отново го смъмрил:
- Гъкнеш ли и дума и двамата сме мъртви!!
Не след дълго Петка на висок глас:
- Чапааай!!! Викам!!!! А-а-а-ааааа-аааааа!!!.......
Нацистите ги измъкнали от хралупата, приготвили им примки на дървото и ги окачили на вратовете им.
Чапай попитал:
- Петка, то се е видяло че ще мрем ама поне ми кажи за какво се развика та поне да знам заради какво ще ме обесят.
Петка отвърнал:
- Братко, първият път когато ти казах че ще викам една катеричка ми влезе в гащите и помисли топките ми за жълъди, взе да ги дърпа и гризе - едвам изтърпях! Вторият път помисли задника ми за хралупа и започна да се опитва да влезне вътре - болка не болка и това го изтърпях! Ама когато започна да се опитва да прибере жълъдите в хралупата - виж неможах да изтърпя!
Justy - майстор
Вървят двама лекари по улицата. Пред тях крачи мъж с една характерна, вдървена походка. Лекарите си говорят:
- Класическо лумбаго, колега.
- Както винаги грешиш, колега - хроничен радикулит.
Решават да го питат.
- Добър ден, лекари сме и спорим по Вашата диагноза - лумбаго или радикулит?
- И тримата сме излъгани - мислех да пръдна, пък се на..ах !
Justy - майстор
Двама не са се виждали от известно време и си говорят:
- Какво ново с тебе?
- Ами... жена ми ме напусна вчера.
- Ех, какво да ти кажа... Иди в кръчмата и се напий, ще удавиш мъката.
- Няма да стане.
- Защо, нямаш пари ли?
- Пари има. Мъка няма.
bjohnev - специалист
В едно ТКЗС закъсали с изпълнението на плана. Отишъл шефът при най-добрия косач - бай Иван и му рекъл:
- Бай Иване, ти си най-печения тука и най-добре работиш. Дай да ти направя едно измерване, та да видим колко най-много можеш да окосиш и да те дадем за пример на всички, та да работят като тебе, и да може да станем и тая година първенци в социалистическото съревнование. Можеш ли да окосиш ей тая, най-голямата ливада до довечера?
- Абе ще се помъча, началник.
Отива шефът вечерта и гледа - ливадата окосена.
- Браво, бай Иване, добра работа си свършил! Ама я виж сега - косенето е много нерационално, щото ти замахваш два пъти - наляво и надясно, а косата коси само на едната страна. За да няма празен ход, предлагам да ти вържем още една коса, обърната наобратно. Така ще косиш и наляво, и надясно и няма да има празен ход и ще дадеш по-добър резултат!
На другия ден му вързали още една коса наобратно и почнал бай Иван да работи.
Вечерта дошъл шефът, погледнал и казал:
- Добре, бай Иване, справил си се! Два пъти повече си окосил! Ама ти губиш време да събираш окосеното с греблото. Я да ти вържем едно гребло на задника и каквото окосиш, ще го събираш веднага и още по-добри постижения ще достигнем!
Вързали му едно гребло на задника и наш бай Иван станал като комбайна – коси наляво и надясно, събира материала с греблото – абе механизация отвсякъде!
Дошъл вечерта шефът пак. Видял го бай Иван и още отдалеч му викнал:
- Шефе, край! Ей ти на косите, ей ти на греблото, аз бях дотука, писна ми от твойте рационализации!
- Ама чакай, бе, бай Иване, що така? Карай още малко и ще изпълним плана!
- Знам те аз тебе, сега ще искаш и да ми вържеш един фенер на х*я, че да трябва и нощни смени да карам!
SBG - специалист
Реших и аз да се включа

Мутра отива в туристическа агенция. - Какво ще обичате? - Ще ми се малко да си почина, ама ми трябва нещо по-така... - Какво ще кажете за Бахамските острови? - Не. Там вече ходих. Иска ми се нещо по-специално, да се отвлека от ядовете, от работата. - Малко ски из Алпите? - Не. И това съм го правил. - Знам, какво ви е нужно - сафари! - Това какво е? - Ще се повозите на джип, ще постреляте... - Че то все едно, че съм на работа!
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 401

Тема "Вицове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: