Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
joro39 - специалист
Две жени отишли на хиподрума. Чудили се на кой кон да заложат, едната пита другата: - Кой номер сутиен носиш? - Ами трети. - А аз - четвърти. Три плюс четири - седем, заложили на кон номер 7. Победил. Прибрали се вкъщи, похвалили се на мъжете си, а те на другата сутрин също отишли да залагат: - Ти колко пъти на нощ удовлетворяваш жена си? - Пет! - А аз - шест! Заложили на номер 11, а спечелил номер 2. Поука: не е хубаво да се лъже...
Стоянски - напреднал
В един голям град гълъбите станали толкова много, че се считали за цапаща напаст.
Опитвали да ги изловят и изселят, но те неизменно се връщали обратно.
Кметът обявил награда за решаването на проблема.
Сполучливо решение на проблема било предложено от един господин.
Той донесъл в клетка един голям син гълъб.
Големият син гълъб бил пуснат от клетката си на централния площад.
Всички градски гълъби незабавно го последвали, когато той ги повел далеч извън града.
Кметът бил много доволен и попитал господина:
- Друже, случайно да ти се намира също така и един голям син циганин???
jekasus - майстор
Хич не е смешно, но си е виц -
По случай Истанбулската конвенция пускат нови мартенички с Пижо, Пенда и Дженда.
Chefo77 - майстор
Пролет е. Лисицата, вълкът и мечката седят под едно дърво и споделят живота си през зимата. Лисицата и вълкът проскубани, пребити, а мечката - дебела и лъскава.
Лисицата:
- Зимувах в кокошарника. По една кокошка на седмицата хапвах, но гадните хора преброиха кокошките, разбраха, че има липси и поставиха капани - едва се измъкнах.
Вълкът:
- А аз в свинарника. По една свиня на седмицата хапвах, но хората ги преброиха, докараха кучета - едва избягах. А ти, Мецо, в бърлогата ли беше?
- Ами, не, презимувах на един строеж...
- ???
- Там е пълно с цигани и никой не ги брои.

=================================

Циганинът Киро се прибира с 5-6 откраднати дюли и ги нарежда горе на дoлапа за да не ги достигат циганетата.Лягат за спане.Той и жена му на леглото
което е плътно до дoлапа,а малките натръшкани долу едно до друго.
Киро започва да чука.Дoлапът се клати и дюлите падат една по една.
Долу се боричкат и който се докопа започва да гризе.Бащата захърква.
Най-малкото го дърпа за краката:
- Татеее стига спа беее!Изиби и на мен една дюляааа.

=================================

Мъж в зоомагазин:
- Имате ли нещо... к’вото и да е, само да е говорящо?
- Да. Говореща стоножка.
Купил я, завел я вкъщи, нахранил я и я попитал:
- Да се разходим?
Мълчание.
- Кажи, бе! Да или не?
Мълчание.
- Малко само... до пред блока
Тишина.
- Гадовеее! Прецакахте ме, майка ви да **а! Това, ако е говорящо, аз съм, аз съм...
- Трай бе, истерик! Обувам се.

===================================

Почина създателят на Икеа. Мир на праха му. Говори се, че близките му се видели в чудо, докато сглобявали ковчега. Първият път се получила масичка, вторият - гардероб...
EDI - майстор
:lol: .........А най-новия и кратък виц знаете ли го...........
Чефо не харесал КАПЕКС-а и щял да го заменя за ЕЙНХЕЛ............. :lol:
nik2 - специалист
Честит 1-ви Февруари- ден на винетката!
На днешния ден празнуват носещите имената: Винет, Винетка, Лилян, Лиляна и др., както и всички шофьори. По стара традиция, в ранни зори се отлепва старата годишна винетка от челното стъкло и се слага новата - за здраве и берекет! Празникът е характерен със струпвания на стотици празнуващи пред бензиностанции, пощенски клонове и РЕП-ове в цялата страната.

.............................

Събужда се мъж в болницата, целият бинтован, от главата до петите. Идва докторът и казва:
– Виждам, че сте вече в съзнание. Много вероятно не си спомняте, но претърпяхте тежка катастрофа на магистралата. Ще се възстановите бавничко през следващите месеци, но при инцидента сте изгубили пениса си…
Мъжът изхлипва, но докторът продължава:
– Имате от здравната застраховка 10 000 лева и със сегашните технологии ще може отново да Ви се направи пенис. Работят страхотно, но никак не е евтино. Около 500 лева на сантиметър е.
Мъжът изхълцва вече, но докторът продължава:
– Ще трябва да решите колко сантиметра искате да бъде, но все пак имайте предвид, че след като сте били тридесет години женени ще трябва това да го обсъдите с жена си. Ако ви е бил 15 сантиметра преди това и сега го направите двадесет може да е в повече. Ако ви е бил пък 20, а сега инвестирате само 5000 лева за 10 сантиметра, може да не е ок и тя да е разочарована. Важно е с нея да решите.
Мъжът се съгласява да говори с жена си.
След ден докторът идва и пита:
– Жена ви помогна ли да решите?
– Да.
– И какво решихте?
– Ще ремонтираме кухнята.

...........................

- Къде беше?
- Отвори ей тази книга на страници от 62-ра до 74-та.
- Но те са откъснати!
- Е, сега къде мислиш, че съм бил?

............................

Съдията към мъжа:
- Защо жена ви иска да се разведе с Вас?
- Идея нямам, сладур!

..........................

Когато ме попита жена ми "Какво искаш за вечеря?" Никога не познавам!

Жена пита мъжа си:
- Ти виждал ли си един долар, толкова смачкан, че нищо да не е останало от него?
- Не.
Тогава жената смачква един долар и го показва.
- А, виждал ли си сто долара, толкова смачкани, че нищо да не е останало от тях?
- Не.
Жената смачква и банкнота от сто долара.
- Виждал ли си десет хиляди долара, толкова смачкани, че нищо не е останало от тях?
- Не.
- Отиди в гаража да видиш!
nik2 - специалист
Джендър из Европа броди.
Джендъри със него води.
Нито мъж, нито жена!
Като камила със рога!

Господ е създал Адама,
после Ева. Вече двама
като мъж, като жена!
Да не са във самота!

Но намериха се твари
туй, що Господ го направи
да го видоизменят;
и на нас да го втълпят.

Уж модерно е сега
нито мъж, нито жена
и да нямаш точен пол!
Другото е произвол!

Простотии колко щеш!
Няма полза да ревеш!
Щом безполов индивид,
същество от трети вид

от екрана обяснява
и напътствия ти дава,
че не си което си!
Уж си мъж, но май не си?

А пък ако си жена?
Да, ама не е така!
Вече джендър си напет!
Ха, да ти е на късмет!
joro39 - специалист
Мъж си тръгва от любовница Обличайки се, забелязва в огледалото, че има смучка на шията. Какво да прави? Нищо не може да измисли, прибира се вкъщи. Влиза си у тях и кучето започва да скача от радост върху него. Хрумва му спасителна идея. Започва да се бори с кучето, къса си ризата и в този вид отива в хола при жена си. - Кучето ни е съвсем побесняло, – казва той на жена си. - Виж, как ме ухапа по шията! - На мен ли ще ми разправяш. – отговаря жена му, вдигайки си блузката. - Мен пък ме нахапа по гърдите.
Иванчо влиза в спалнята на родителите си и вижда баща си, който седи на леглото и се мъчи да си сложи презерватив. Виждайки Иванчо, бащата бързо се обръща с гръб и се накланя напред, закривайки срамното си място. - Тате, кво правиш, бе? - Кво, кво, някаква мишка се шмугна тука под леглото... - Аха, и ти кво, смяташ да я чукаш ли? Та чак и ще я пазиш.....
nik2 - специалист
Според Стивън Хокинг до 100 години хората трябва да напуснат Земята. Което ще е много тъпо, щото тъкмо ще е завършена магистрала Хемус.

Отегчен мъж влиза в книжарница, разглежда книгите, но нищо не харесва.
- Извинете, можете ли да ми препоръчате нещо за четене?
- Мога да Ви предложа Кама Сутра.
- Предпочитам нещо за мъже, които още пазят детското в себе си.
- Добре тогава, имаме Кама сутра за оцветяване.

................................

Мъж отива на лекар.
- Докторе, имам проблем, днес от сутринта не мога да се изпикая.
- Сваляй гащите да видя. Яаа, защо оная ти работа е завързана на възел?
- Бах мааму, пак съм забравил да купя хляб.

Две жени от село отишли на гинеколог.
Стоят и чакат в приемната на кабинета и слушат разговор между госпожите от града:
– А на мен доктора ми каза, че матката ми е…
– А моята матка пък била…
След малко едната селянка побутнала другата и казала:
– Ама Маро, хората матки имат, ами ние къде сме тръгнали с тез прости пу*ки?

Детето на японка и българин е странна комбинация. Много му се работи, но го мързи да стане.

Тема "Вицове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: