Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
Огнян Димов - напреднал
Между приятелки:
- Къде изкара отпуската?
- В Париж.
- Ооо! Донесе ли нещо?
- Ми не знам, още не съм ходила на доктор...
Krass - майстор
Ливан - тридневен траур
Иран - петдневен
Нашите копейки - седемдневен
MamaMy - майстор
Това последното не го разбрах :?
Виц ли е или показваш принадлежност към дадена нация с твоите копейки?
Наближават избори и всякакви политически тролове изпълзяха от дупките си. Тия партии много стиснати бе. Вместо да си купят някой глас като нормални български партии, плащат на разни отрепки да политизират надпартийния интернет. Хубаво, ние ви знаем на кого задниците лижете, но това по никакъв начин няма да промени съотношението на гласуващите. Най-много да увеличи още повече не гласуващите или гласуващите за разни нови партийки. Не следя политиката и не знам това в чия полза ще е, но знам, че за това да се стиснеш за няколко стотачки почти гарантирано те оставя извън властта. Докато се плаща само на малцинствата да гласуват, а от българите като по-будали се очаква това да стане безплатно, статуквото няма да се промени. Щом партиите могат да взимат милиони от бюджета без да правят нищо смислено, то гласоподавателите очакват част от тези пари да се върнат пак при тях. Все пак от там са излезли. На обещания вече не вярва никой. Помислете си дори само до стойността на автобусния билет до Истанбул и обратно. Мисля, че е дошло времето за приказката "който превари, той ще натовари". ОТВОРЕН СЪМ ЗА ПРЕДЛОЖЕНИЯ :-D
Купуването и продаването на гласове е далавера!
hidrazin - майстор
пон сеп 30, 2024 12:17 pmMamaMy написа:
Вероятно и той също.
Пак е барал по средно напрежение без ръкавици... :-D
:partyman:
lz1wvm - специалист
Един стар виц

Тодор Живков привиква Цола Драгойчева.
Цоле ила тука ма.
Ко стана бе Тошко.
Цоле верни ли са тез слухове дето се носят.
Какви слухове бе Тошко.
Ами говори се,че като умра ще пи...каеш на гроба ми.
Лъжат та бе Тошко,не са верни.С тез болни крачета де шъ са редя по опашките.
Въйй, тос го бях забрайл! Хахааа!
Огнян Димов - напреднал
Журналист задава въпрос:
- Защо станахте веган?
- Амии, исках нещо модерно, а за гей ме достраша.
Krass - майстор
пон сеп 30, 2024 12:17 pmMamaMy написа:
Виц ли е или показваш принадлежност към дадена нация с твоите копейки?
Наближават избори и всякакви политически тролове изпълзяха от дупките си. Тия партии много стиснати бе. Вместо да си купят някой глас като нормални български партии, плащат на разни отрепки да политизират надпартийния интернет. Хубаво, ние ви знаем на кого задниците лижете, но това по никакъв начин няма да промени съотношението на гласуващите. Най-много да увеличи още повече не гласуващите или гласуващите за разни нови партийки. Не следя политиката и не знам това в чия полза ще е, но знам, че за това да се стиснеш за няколко стотачки почти гарантирано те оставя извън властта. Докато се плаща само на малцинствата да гласуват, а от българите като по-будали се очаква това да стане безплатно, статуквото няма да се промени. Щом партиите могат да взимат милиони от бюджета без да правят нищо смислено, то гласоподавателите очакват част от тези пари да се върнат пак при тях. Все пак от там са излезли. На обещания вече не вярва никой. Помислете си дори само до стойността на автобусния билет до Истанбул и обратно. Мисля, че е дошло времето за приказката "който превари, той ще натовари". ОТВОРЕН СЪМ ЗА ПРЕДЛОЖЕНИЯ :-D
Купуването и продаването на гласове е далавера!
Не си го разбрал, но логореята не те оставя на мира.
Avas_co - майстор
нед сеп 29, 2024 7:52 pmТрифон П.Трифонов написа:
нед сеп 29, 2024 7:51 pmAvas_co написа:
Сори, че трябваше да ти разкрия тайната за основното ти местообитание.
Благодаря ти, Вася!
За нищо.
Ама гледам, не ти помагам, все същото жалко съществуване си водиш и не си подаваш носа навън.
Да не ти пука, Вася!
На мен ми пука на черупката, за мнението ти.
Ако свалиш капаците, ще разбереш, че не си прав.
В противен случай считам мнението ти за тенденциозно и на лична основа- неприязън.
Този форум има доста раздели, ако не си забелязал. В общата картинка се вижда кой за какво е тук.
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на пон сеп 30, 2024 7:49 pm, променено общо 1 път.

Тема "Вицове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: