Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
LZ - специалист
Основния проблем е в политиката (ууу печеля 1 място за клише)
Но за съжаление е истина. Просто никой от когото това по някакъв начин зависи не иска и не прави нищо за това да няма причина хората да се стремят към големите градове. Не можем да ги виним, защото в големите градове си намират работа. Просто трябва такава марко-икономическа, данъчна, инвестиционна политика, които стимулират развитието на провинцията, за да могат хората да не са заинтересовани да ходят в големия град. Но се иска работа, а това иска време, а това води до намаляване на времето отделяно да се краде :wink:
ТЪЖНОООО
emil_v r - майстор
По- точно , че сме руска колония в преход , и нямаме ,и няма да имаме , и не можем да имаме :-D нац. политика .
Като станем американска , ще е същото , но по- мек вариянт .
Може и да бъркам ... понеже нашто чудо не е изолиран случай , а се повтаря в мом. в мн. държави.
asinka - специалист
Емо, това е идея сега!

От утре започвам да събирам информация и снимки за Стряма, бърем /диалектно/ имаш достатъчно, за да ни мразиш съзнателно :)

За сега най-интересното от Стряма съм аз, централният, най-голям на балканският полуостров склад на Кауфланд, в строежа на който, макар и малко пръстче и аз :)
emil_v r - майстор
Опаа , падна ли ми ти !
Глей ква книжка чета сега , по твойта част ...

Ии знаеш ли къде си ти- къде съм аз ... и къде е доктор Ланге
, опонент и съвр. на Дарвин ?
Ии знаеш ли на кой лепим стъпала ? :evil:

Прикачен файл

DSC06516.JPG
DSC06516.JPG (81.53 KиБ) Видяна 2012 пъти

Прикачен файл

DSC06519.JPG
DSC06519.JPG (65.29 KиБ) Видяна 2012 пъти
silllveto - Майсторица
Еее, много сериозно станало тука. Да плачеш срещу кмета, че четвърт България живее в София е нелепо. Всичко е въпрос на държавана политика, а такава липсва. Всеки може да живее, където иска, но трябва да гласува в родното си място, за да го превърне в по-добро за живеене, където да му харесва. Където има дом, градина, къща, баща и майка, а не да бачка на две-три места, за да си плати наема, а децата му безпризорни да се "отглеждат" от община и "възпитават" на улицата.
asinka - специалист
asinka написа:
........бих роптала по кмета, по държавата, по онези, отговарящи за пътищата....
имах впредвид, "да плачеш пред кмета", че улиците ти са тясни :lol:
silllveto - Майсторица
emil_v r написа:
"lukanka "
аа това е тайното селско оръжие -
Гъбки по селски :-D
Току що ги омааме, по най- просташки начин ! :-D
Малейй, направо ме уби, предах се! :cuinlove: С пушено-топено не съм ги пробвала. Слагам кашкавалче и пушени гърдички. Ама и само със сол ги обожавам, нали сме си по-семпли шопите :razz:
Теди - специалист
Жената ги прави с шунка/бекон и топено сиренце мммм... :rollsmilie2: :gott:
emil_v r - майстор
Чакайте , че не дадох инструкция как се яде :evil:
Под сиренцето се слага краве масло , и после не се яде със суй леб ,
ми и салатка + зеле пиперосано люто :x

Прикачен файл

DSC06514.JPG
DSC06514.JPG (126.97 KиБ) Видяна 2021 пъти
Justy - майстор
Емо, ти освен да чревоугодничиш - друго правиш ли :lol:
Последна промяна от Justy на нед дек 14, 2008 10:50 pm, променено общо 1 път.

Тема "Как се ходи с кола на работа в Софията" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: