• 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 100
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
stiv1961 - майстор
Колеги ръжта не се се е в полето тя вире е на по високи и планински раьони, в Русе, Търново и Бургас нняма да види те.
Тани - модератор
Пропуснал си предишния пост!
kendal написа:
а някой да знае за ръжени насаждения в България в момента?
ти някога виждал ли си ръж ? че питаш . Разходи се по България и ще видеш. Аглутена се добавя още в мелниците.
jekasus - майстор
То цялата тема е за тук.
Окака Чука - специалист
facho написа:
Дъската на тоалетната чиния ми е пластмасова
Искам да я променя малко.Някакви идеи как да го направя по-трайно.
П.п Пръска вода от душа върху нея.

:hot:
Тани - модератор
stiv1961 написа:
kala4nik написа:
Здравейте!НОВ САМ ВЪВ ФОРУМА И НЕ СЪМ СЪВСЕМ СИГУРЕН ДА НЕ ЗГРЕША ПРАВИЛНИКА. ИНТЕРЕСУВАМЕ Как да ЗАЛЕПЯ СТЕРИОПОРНИ ПЛОСКОСТИ НА БЕТОН ЗА ТАВАН НА ХОЛ)
Да беше прочел първо ,,правилника" :?
LazarGanev - "Велик майстор"
ZMeyGorianin написа:
Аз пък си имам два смока в селската къща и не смятам да ги гоня-от зимата не съм видял и следа от мишки и плъхове! Щом дори жената свикна с тях... Смятах да махна едната, че да не се размножат безконтролно, но като я хванах за опашката се шмугна и заклещи между тухлите и не можах да я изкарам. Дори по едно време докато дърпах от друга цепнатина се показа една глава и не можах да разбера дали същата проверява кой я дърпа или другата.
Е, има си хас Змейът Горянин и Царица Змеица да се плашат от поданиците си :-D
lubomirlz - специалист
ZMeyGorianin написа:
Аз пък си имам два смока в селската къща и не смятам да ги гоня-от зимата не съм видял и следа от мишки и плъхове! Щом дори жената свикна с тях...
Te себеподобните не се закачат. :-D :prost:
lov - майстор
Един приятел много сладко викаше на тъща си Пепусинка. Тя Пенка се казваше и му се въртеше на пета от радост на галеното име докато разбра, че идва от съкращението на кръстоската от две змии. Пепелянка и Усойница. :x :lol:
Тани - модератор
miroton написа:
За 99 лв токова,щети върши работа-при положение че пове3ето време ще стои прибран.Намотките са от алуминии.
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 100

Тема "Бисери на форума" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: