• 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 107
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
Chefo77 - майстор
profesionalist_wood написа:
Chefo77 написа:
Те специалистите по всичко обикновено не стават за нищо - не е много за хвалене, ако сам се определяш като такъв... :wink:
Ей завистта е гадно нещо :lol:
Да не говориш от личен опит? :lol:
На кого и за какво завиждаш, я сподели :lol:
profesionalist_wood - майстор
Народа изтрещява буквално...

http://www.vesti.bg/bulgaria/incidenti/ ... li-6053732

...вече почнаха да горят полицаите....
krasi92 - майстор
Добре че не го е мазал с възелин че те днешните полицай са едни педали.
И не могъл да отиде на работа тизи така наречен "учител". И родната полиция глобила бабата. БРАВОС! То такъв бардак и в ТУРЦИЯ няма!Ама за тъмнозелените нито ги глобяват за това че разкарват бърза помощ и пожарна!

http://www.dnes.bg/crime/2016/05/18/gl ... el.302846

Машалах,аферим,ашколсун Бъчварова!
crez - майстор

Винаги ще те е яд че никога не си бил чирак на майстор да изучиш занаят :-D
Дърварю, моят "занаят" не се учи от майстор, иска много четене и постоянно самоусъвършенстване. :lol:
crez написа:

Винаги ще те е яд че никога не си бил чирак на майстор да изучиш занаят :-D
Дърварю, моят "занаят" не се учи от майстор, иска много четене и постоянно самоусъвършенстване. :lol:
Мдааа обаче пропускаш едно нещо-има си тънкост във всеки занаят които са тайни и не ги пише в учебниците.
crez - майстор
Мдааа обаче пропускаш едно нещо-има си тънкост във всеки занаят които са тайни и не ги пише в учебниците.
Да, прав си, но това се отнася за строго профилиран ЗАНАЯТ, а не допускаш ли че моята професия не е толкова профилирана и е микс от няколко.
crez написа:
Да, прав си, но това се отнася за строго профилиран ЗАНАЯТ, а не допускаш ли че моята професия не е толкова профилирана и е микс от няколко.
Нормално,като си специалист по всичко...с неясен резултат :lol: Айде върви си в форума на Тани,сигурен съм че ще си намериш съмишленици :razz:
Извратеното Харибо...

БГ-мама - неизчерпаем източник на бисери от женици с твърде много свободно време, парадоксално - въпреки майчинството:
"Скъпи мами, за първи път пиша в този форум, но ви чета редовно. Научила съм много от вас, страхотни сте.
Тази вечер обаче не издържах и реших да споделя проблема си. Синът ми е в първи клас и понякога му купувам от желираните мечета Харибо. За първи път днес той се загледа в мечетата и ми зададе неудобни въпроси, като например защо са без дрехи, а само с папийонка. Ние с баща му сме доста консервативни и аз наистина, наистина не знам какво да му отговоря. Само моля, не ми се смейте. Не знам дали голите мечета на Харибо няма да се отразят на пси хическото развитие на сина ми и най-вече на сексуалното му развитие, когато порасне. Да спра ли да му ги купувам, моля, посъветвайте, не знам какво да правя и съм действително притеснена.
Благодаря ви предварително."

http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=750225
Andri01 - майстор
Еее,не се повтаряй бе човек! сега ще те "налазят",ама ха я!! :axe:
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 107

Тема "Ако не беше истина щеше да е смешно...." | Включи се в дискусията: