• 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 401
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
Justy - майстор
Жената седи зад бюрото:
- Помолиха ме да напиша препоръки за нашата бивша прислужница. Вече написах, че е мърэелива, мърлява и нахална. Може би, все пак, трябва да прибавя нещо в нейна полза? Жал ми е за бедничката...
Мъжът:
- Допиши, че има добър апетит и здрав, непробуден сън.
Justy - майстор
Главен лекар на болница вика в кабинета си млад хирург и започва да му се кара:
- Млади момко, разбирам вашия ентусиазъм и хъс в работата... Трябва, обаче, да се съобразявате поне малко. Заради вас поръчвам вече трета операционна маса. Моля ви, ама много ви моля, не натискайте така скалпела!

..................................................................................................

- Имал ли е Адам възможност да избира, ако е имал само Ева?
- Да, все пак е имало и Змията.

В началото Бог създаде Земята и си почина
После създаде мъжа и си почина
После създаде и жената.
От тогава и Бог и мъжа нямат почивка.

Повикал Бог Адам и Ева при себе си и ги попитал:
- Кой иска да пикае прав?
- Аз, аз, аз - подскочил нетърпеливо Адам.
- Е, тогава многократния оргазъм остава за Ева - казал Бог

- Господи, имам проблем!
- Какво има, Ева?
- Ами много съм ти благодарна за всичките блага, които ми даваш, но въпреки това, не съм щастлива.
- Защо?
- Самотна съм, Господи.
- Добре, Ева, в такъв случай ще ти създам мъж.
- Мъж? Какво е това?
- Създание, изтъкано от противоречия - той ще лъже, ще мами, ще бъде високомерен и горд. Но ще бъде и много силен, бърз и ще ловува за теб. Ще задоволява твоите физически нужди, но ще се държи много детски, наивно и глуповато, така, че винаги ще има нужда от съветите ти.
- Звучи добре, но къде е уловката?
- Ами ще го създам при едно условие…
- Да?
- Както казах, той ще е много горд и самовлюбен. Затова нека го оставим да си мисли, че той е бил създаден първи. Това ще бъде нашата малка тайна. Казвам ти го като жена на жена…

Скучно ми е!”- каза Ева на Господ!
- Ева, като твой създател те познавам изключително добре и знам от какво имаш нужда - каза Господ на Ева - Трябва ти нещо силно физически и слабо психически, нещо егоцентрично, егоистично и самовлюбено!
Ева се усмихна и се поклони пред Великия Творец!
- То ще се нарича “мъж”, ще носи името Адам и за да отговаря на описанието, ще му кажем че е създаден първи - каза Господ на Ева

Доскучало му на Адам в Рая и се оплакал на Господ. Дълго мислил Господ и накрая казал:
- Мога да създам една жена да ти прави компания.
- Какво е това “жена”? - попитал Адам.
- Ами - отговорил Господ - това е едно изключително красиво, интелигентно, мило и нежно същество. Тя ще се грижи за теб, ще те обича, ще те подкрепя, ще изпълнява всяко твое желание.
- Чудесно, направи ми жена - казал Адам.
- Но това ще ти коства доста. Ще трябва да използвам една ръка, един крак, едно око и едно ухо от тебе за да я създам.
Замислил се Адам и казал:
- А за едно ребро какво мога да получа?

February 22nd, 2009 by Smeshko | Няма коментари »
rulom - модератор
Замисляли ли сте се че Адам е бил най-щастливия мъж на земята?
Най-щастлив, щото не е имал тъща :-D
ronik - специалист
А като добавим, че не е имал и конкуренция с която да дели и мери щастието му се удвоява :lol: .
NRG7 - специалист
При зъболекаря:
- Извинете, извадил съм не този зъб, който трябва. Сега ще извадя болния.
- Слава Богу, че не сте очен лекар!!!

http://www.videojug.com/tag/food-recipes
panalov - специалист
След като Иванчо и Марийка се оженили, вкъщи всичко започнало едно след друго да се разваля. Но като се приберял вечер Иванчо, вземал вестника, пускал телевизора, вдигал краката на масата като истински мъж и все се измъквал: "Марийка, аз не съм електротехник, водопроводчик, не разбирам от перални." Една вечер се прибрал и гледа всичко оправено.
-Майстор ли си викала, Марийке? - пита Иванчо.
-Не. Дойде съседът отгоре. Каза, че ще оправи всичко, но ако се съглася да му направя сладкиш или да легна с него.
-И ти му направи сладкиш?
-О, Иванчо, аз да не съм сладкарка.
Justy - майстор
Коктейл по време на лекарска конференция. Разговарят патолог и гинеколог. Патологът:
- Каква прекрасна вечер, колега, колко много хора - живи, топли, мърдат...
- Вярно, колега, и навсякъде гледаш лица, лица, а не ...
Justy - майстор
Една пенсионерка гледа в хранителен магазин салам от 1 лв. - Момче, я ми отрежи едно парче- вика на продавача. Човека и го подава и тя почва да го оглежда.
- А бее очаквах да видя разни странни неща из него- гледам козина , зъби ...като , че ли, но тая треска с гвоздеи не мога да си я обясня в салама...?
- Госпожо- казва магазинера- за салам от 1 лв кученцето изобщо не го вадят от колибката.
dundurma - специалист
На един кораб пътували-англичанин,французин и естествено инженер ГАНЕВ+една красива жена.събрали се да решават кой първи да я ухажва.
франсето-Господа,аз трябва да съм първи,защото сме галантни любовници.
англичанина-аз трябва да съм първи,защото сме джентълмени.
Само нащо момче мълчало.а те го попитали
-Бай Ганьо,ти няма ли да я ухажваш.
Почесъл се нашия и казал
-ми то аз от 5 дена я Е.А,ама ако кажете ще я ухажвам....
NRG7 - специалист
:lol: Ганьовска му работа.
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 401

Тема "Вицове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: