• 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 100
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
ferrari4456 написа:
Кога да си взема тиквички ,за да ги набухам в фризера.Миналата година бях взел три щайги за 12лв ,миналота лято бяха 38ст от Метро...
Кажете бързо ,кога са най евтини да знам дали да ходя до метро ,защото съм в отпуска до утре :sad: :?:
batkotony - специалист
gattanegra написа:
Привет и тук.

Трябва ми не ароматизатор, а миризмоуловител за кола. Т-е, може леееко да мирише на нещо, но главно - да не е като лайно в борова гора, а просто борова гора.
Идеи?

благодаря! :yawinkle:
torbalan написа:
изпери си седалките...
:lol: :lol: :lol:
nikolson - майстор
Минах.
Един допърха...

.... аз бях взела 5 кутии винтове от рафтовете, за да се занеса до някъде, където мобилният ми ще има обхват, за да говоря с моя човек, щото това, което ми е написал според мен няма от де да се купи, та исках да се пазарим да смени размерите нещо, ама ме отряза, и каза "квот съм казал - тва, или си го прави сама"....

и като допърха взе да ми лепи етикетче връз етикетче...
ама аз си показах списъка и .... той отпърха.

И нищо не купих

и ся... не знам.

Гледам дали не мога да поръчам нещата от интернеДите, ама пусто пак ги няма и това е.

И освен това .... какво дъ фак е линеен метър и с какво е той по-различен от metur domesticus, за когото се знае, че 1.67 такива съм висока аз?!
Как може в една форма за поръчване нещото да е описано като 3 метра на дължина, но цената да е за линеен метър. Слагам едно такова в количката и ми дава цената за един линеен метър в тотала.. какво, аз ли да си умножавам по три?! та то нещото е релса с ширина 5 см.?!

Изобщо, мислех си, че имам трудности да си купувам дрехи, обаче това вече ще ме довърши.

CW профилите 50, 100 или 75 да са?
а UW профилите?!
рапидите за гипскартон с широка, вдълбана или нормална глава? с двоен или единичен нарез?
дюбел с гвоздейноненамкво същото ли е като дюбелпирона? а ТЕ с какви глави и резби да бъдат?
ватата дали да е минерална такава, или едикакваси, кафява или сива?
сатенгипсът дали е същото като фината шпакловъчна смес? А един чувал сатенгипс колко кг. трябва да е за една стена 250 на 315?
лентата за шпакловане стъклонамква ли да е, или хартиена? но от тая за фуги или от другата за ъгли? и дали трябва да е 50, 100 или 150 метра?
viewtopic.php?f=57&t=39814
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
nikolson, всъщност смешното е много малко. помогна ли на мадамата или и ти се надуваше
VLADO66 - майстор
Що бе, мадамата е много оправна,поста и е с великолепен хумор,трябва и малко побутване от знаещ,но съм сигурен че сама се е оправила :)
Стефко - специалист
VLADO66 написа:
.....сама се е оправила :)
Бисер в бисерите. Брях!!!
VLADO66 - майстор
Стефко написа:
VLADO66 написа:
.....сама се е оправила :)
Бисер в бисерите. Брях!!!
Сефко,може да си дърт ама подсъзнанието ти е на младенец :cool:
bulhomes2 - майстор
colyo написа:
...Наскоро докато рязах един домат отвътре се показа такава тлъста гъсеница, че направо ми се догади и инстинктивно я пъхнах в микровълновата. По средата направи едно балонче и така хубаво се пукна, че жената щеше да ме кастрира (половин час бърса)...
:lol: :lol: :lol:
Krass - майстор
Това е за темата " Е па мое ли да съм толкова прозд" :lol:
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 100

Тема "Бисери на форума" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: