• 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 124
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
aiako - специалист
Добре де , защо още ги лепят така ? Едвали е от разходната норма....
Spokoiniq - майстор
[quote="Chefo77"]Не знам за вас, но за мен този монтаж е леко неправилен ... пък може и да греша. 2 помещения, 1 тяло :)

quote]

Абе нищо не разбирате вие!Това си е чист мултисплит с едно тяло! :prayer:
fearblood - напреднал
jekasus написа:
fearblood написа:
jekasus написа:
Той толкоз може :lol:
Е не мога да зацепя какво е това на снимката.
Има ли значение, важното как е направено :lol:
Поредна гадост, дето я оправях.
На Мартинели майстори, да ги ......Бойлера се държеше на косъм.
Е това с лепенето на топки,бях спорил с един турчин голям майстор се прави бил работил 10 години в Германия и там технологията била да се лепят фаянси,теракоти на топки ,а не на гребен.Е накрая разбра че не е прав ,обаче беше късно....
jekasus - майстор
fearblood написа:
Е това с лепенето на топки,бях спорил с един турчин голям майстор се прави бил работил 10 години в Германия и там технологията била да се лепят фаянси,теракоти на топки ,а не на гребен.Е накрая разбра че не е прав ,обаче беше късно....
Голям виц, и аз видях работа на един дето работил 25 години в Австрия :lol: Абе, общаци се връщат се оттам и се правят на баш-майстори.
Илиян Илиев™ - майстор
Господа, не си мислете че работещите в чужбина са длъжни да бъдат факири. :wink: Повечето от нас работят по селата и малките градове, а на тези места си е изостанало положението.

Смешно е аз(работник във фирмата изпълнител) да предлагам нови продукти и решения за даден ремонт, а инженера(възложителя) да дава одобрение след 1-2 дни(бърз прочит из нета за какво става въпрос). То и аз съм го видял из нета, но поне си правя труда да съм в крак...

Та демек въпросните майстори може да са били царе там от където са се върнали. От всичките топкаджии те са били най-добрите, но не защото нищо не става от тях, а защото така е трябвало да работят. Но пък и не ги оправдавам, защото не са си направили труда да се информират как става, което си ги записва автоматично в тази тема.

п.п. Аз примерно си позволявам да откажа менташки изпълнения, но не всеки може да си го позволи. Всичко зависи от тропането с крак - дали ще се чуе звук от дамско токче или истинско тропане придружено със земетресение. Но въпросните "майстори" явно са тропали с 18 сантиметрови токчета в началото, а почнеш ли веднъж - цял живот си оставаш ментак. :lol:

п.п.п. Иначе шапките ги обичам много. Веднъж се подписах на мазилката на един балкон. Докато си на балкона не се вижда, но ако застанеш отсреща се вижда буквата И, макар и трудно. Показах я на един и той като ме види, вика че все за мен се сеща като мине от там. :lol: :lol: :lol:
valat111 - специалист
А ако след тропането на дамското токче,го направиш в посоката, в която показва токчето, а не твоята интуиция и знания и после се получи гаф, кой ще опере пешкира, ти или дамското токче?
Илиян Илиев™ - майстор
Нещо май не се разбрахме.

Дамското токче като тропне и правиш всичко като топкаджия, защото никой не те взима на сериозно. Демек го отнася този който ти е казал да го направиш така.

Като ти го каже интуицията и тропнеш та да стане земетресение го правиш както си казал, защото те искат ти да го направиш на всяка цена и после си го отнасяш, ако има гаф.

В двата случая разликата е способността да поемеш отговорност.

Ако искаш ще ти дам пример.
valat111 - специалист
В двата случая разликата е способността да поемеш отговорност. Илияне :prayer:
toni_g79 - специалист
Това е едно "майсторко" боядисване по русенския край...... :-D

Прикачен файл

DSC02098.JPG
fearblood - напреднал
toni_g79 написа:
Това е едно "майсторко" боядисване по русенския край...... :-D
Е това е супер малко на валяци, обаче като замисъл е добре :-D
  • 1