• 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 401
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
dundurma - специалист
манго се развежда с айшето......
съдията-кажи манго,защо не искаш вече тва хубаво цигане
манго-госин съдия,айшето изобщо не е ПУТЕНТНА
айшето-не знам да ли не аз не съм ПУТЕНТНА,ама манго изобщо не е ХУЕНТЕН :lol: :lol:
Бай Член - специалист
Една жена викнала майстор бояджия да й боядисва хола. Свършил си човекът работата, платила му и му казала:
- Абе много добра работа свърши, искам да ти се отблагодаря, я ела в спалнята...
Той я погледнал и казал:
- Не искам да те обидя, обаче по-добре дай една бутилка ракия да се почерпя.
Dain - специалист
Стар майстор,турчин,лежи болен-умира, чирака мете дюкянчето и подпръдва,а майстора.-Ех Юсуф,Юсуф,аз лежа,умирам,а ти кокетничиш.
Dain - специалист
Хасковски хирурзи предприеха необичайна интервенция и извадиха бутилка от натурален сок от ануса на 58-годишен мъж.

Предметът с доста внушителни размери можело да е попаднал в дебелото черво на човека при акт на самозадоволяване.

Пред докторите обаче потърсилият помощ разказал различна версия за станалото. "След изхождане исках да се подмия. Загубих равновесие обаче и се нанизах на бутилката", уточнил мъжът.

Стъклото беше извадено след половинчасова операция, а пациентът е изписан, уточниха от болницата.
Takezo Sensey - модератор
Не е за тука ама :
ЦРУ замени мъченията със секс
„От една свирка получаваме много по-важна информация, отколкото от три месеца мъчение", твърди директорът на агенцията
http://lifestyle.ibox.bg/news/id_740009299
Теди - специалист
Вървял заекът през гората и гледа, на земята пушка. Грабнал я и се почувствал могъщ. Насреща му лъва. Вдигнал Зайо пушката и му заповядал: “Върви пред мен!”
Не му харесало на царя на животните, но какво да стори, пушка е това. Тръгнали по пътеката и стигнали до място, където преди малко се облекчил слона. “Яж!”- заповядал заека. “Няма да стане, аз съм царят на животните!” - гордо отвърнал лъвът.”Ще стрелям!” - изпъчил се във величавата си снага онзи. “Стреляй, да те видим!” – бил спокойният отговор.
Натиснал Зайо спусъка, засечка! Натиснал го пак, отново засечка. “Е, Зайко, какво ще правим сега?” - изсмял се лъвът. “Ами, ти като не искаш, аз ще го хапна ... :-D
Takezo Sensey - модератор
БАБА НЕТКА
Чатке, как си ма, какво праят децата?
БАБА ЧАТКА
Аа, не съм ги чула още днес. Сутринта само си проверих пощата, ама после имах работа. Трябваше да рефрешна кочината на прасето и да изхвърля рисайкъл бин-а. Цял ден сърфирам по двора. Ама надвечер ще си пусна скайпа и ще си чатна с моите.
БАБА НЕТКА
Ааа, добре ще направиш. Аз пък днес цял ден стоя на компа. Трябваше да даунлоудна ябълките от градината на двора и да максимизирам жилетката на дядото, че му е утесняла. Ама намерих едно място в нета, дека дават голи юзъри. Червих се, червих се, ама три часа ги гледах!
БАБА ЧАТКА
Ауу, Нетке. Ми да ми пратиш линк у скайпа, че да ги видя и аз. От момиче гол юзър не съм виждала! Дядото вече за нищо не става. Съвсем му се е разхлопало флопито и Рамът не му стига. А да не говорим, че хард дискът му вече изобщо не е хард.
БАБА НЕТКА
Ее, стига и ти. И ние вече за нищо не ставаме, Чаткеее. Даже и за спам не ставаме. Ако можех да се сейвна така както бях преди 40 години...
БАБА ЧАТКА
Ще ти копи пейстна една снимка откакто бях на 25 години. Знаеш ли каква красавица бях? Без никакви бъгове! А тогава нямаше фотошоп! Сега вече и аз съм станала за рестартиране...Целият ми десктоп се е набръчкал!
БАБА НЕТКА
Ауу, Чатке, ние се заприказвахме, ама аз се сетих, че имам работа. Трябва да компилирам един боб на дядото, че пак ще ми пусне намръщена емот икона. Ще ми услужиш ли с онази голямата лъжица, че моите всичките са зипирани версии?
БАБА ЧАТКА
Нетке, не помниш ли, че ти я сенднах миналата седмица? Я си виж хисторито.
БАБА НЕТКА
Не помня такова нещо, бе Чатке!
БАБА ЧАТКА
Как така не помниш? Ти ми се логна у нас миналата седмица и ми я рикуестна.
БАБА НЕТКА
Няма такова нещо!
БАБА ЧАТКА
Така ли! Ти лъжкиня ли ме наричаш! Какво си позволяваш! Ууу, да ти се скапе скайпа дано!
БАБА НЕТКА
Аа, така ли! Магарето ти троянски кон да стане!
БАБА ЧАТКА
Уиндоуса да ти се бъгне и всички да видят какво криеш в Май Докюментс!
БАБА НЕТКА
Да качиш 30 гигабайта дано. Всичките на корема и бедрата дано!
БАБА ЧАТКА
Да ти се срути кочината и да ти форматира прасето!
БАБА НЕТКА
Котка да ти изяде мишката!
БАБА ЧАТКА
Да ти се скапе антивируса и да ти влязат червеи в ябълките!
БАБА НЕТКА
Някоя невестулка да ти хакне кокошките!
БАБА ЧАТКА
Да ти се скапят драйверите на мотиката и с ръце да копаеш земята!
БАБА НЕТКА
Дядото ти да си ъпгрейдне хард диска и да си хване млада юзърка!
БАБА ЧАТКА
Лицето ти на пиксели да стане!
БАБА НЕТКА
Кучето ти на оптичен кабел да се обеси!
БАБА ЧАТКА
Сиди ром да ти влезе в къщата и да ти окрадне всички вещи!
БАБА НЕТКА
И компютъра ли?
БАБА ЧАТКА
И компютъра!
БАБА НЕТКА
Иии, пепел ти на ю ес би входа! Повече няма да правя с теб ни аудио, ни видео чат! Даже не искам да ти чувам никнейма, да знаеш!
БАБА ЧАТКА
Ммм, дреме ми на дънната платка! Хакерка с хакерка...
asinka - специалист
Вървели си през гората Мечо Пух и Прасчо. Излезли на една полянка и що да видят - захвърлена пушка. Понеже не били виждали такова чудо досега, хванали да я разглеждат. Прасчо я хванал за дулото, а Мечо - съответно за приклада. Но естествено Мечо Пух най-накрая стигнал до спусъка и го натиснал. Чул се страшен гръм. Прасчо паднал на тревата и почнал да се превива:
- Квии - квии - квиииииик.
- К'во се хилиш бе, свиньо мръсна - изръмжал Мечо - зн'аш как ми писнаха ушите.
zvetomil - специалист
Багер закачва последен модел Мерцедес. От колата излиза злобна мутра и гневно отваря вратата на кабината. Вътре седи огромен багерист, който едва се е побрал в кабината. Поглежда отвисоко мутрата и пита:
- Кво искаш, бе?
- Ами... имаш ли ключ 19?
- Немам, аз до 27 ги завивам на ръка.
Dain - специалист
Жена родила сладко рижаво бебе. Добре, ама нито тя, нито мъжър били рижави.
Притеснила се как ще го приеме съпругът, който бил търговски пътник и тъкмо идвал към родлния дом. Помолила доктора да измисли нещо, някоя засукана диагноза, да вкара някой мидицинкси термин, така че да замажат положението пред таткото.
Докторът посрещнал мъжа:
- Честито! - разбрах че сте търговски пътник, така ли?
- Да - отговорил съпругът.
- Сигурно много отсъствате от вкъщи...
- Ами... да.
- А така, като ви няма толкова време колко често правите секс с жена си?
- Амииии... по веднъж в месеца, че и по-рядко.
- Я сега ела да видиш к'во си направил с тая ръждясала пишка!
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 401

Тема "Вицове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: