• 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 100
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
Leon - специалист
torbalan написа:
Уау!
.........
Моята къща е с отопляема мощност от порядъка на 120 кв. метра, а термопомпата ми е с електрическа мощност 3.7 КВт.
Така е ... мощност и то отопляема, се мери в кв. метри!
hidrazin - майстор
aiako написа:
Пренавивам вторичната намотка на високо волтов трансформатор от микровълнова.Махнал съм вторичната , пренавих, и преминавам към измерване , за да видя какво напрежение съм изкарал (не съм броил навивки). Дотук добре, но като го пусна да отчете правият ток - 0,0, на променлив изкарва 8,5 (нормално за ~10 навивки ). Та аз ли нещо не съм разбрал? Защо трансформатора не изкарва прав , а променлив ток ?
:axe:
jekasus - майстор
aigard написа:
ох палиа4ожтции[/толкоз сте смесни ас да не сам масхино писка темата е резба пинкожтци ка4жаите да жи жидим работата а не писането палиа4ожтци
aigard написа:
уплах от какво от пумиари като вас ли
нема такожа посери4 ка4и да жидим кжо прависх не кжо думасх
Трябваше ми половин час да го разбера какви ги бръщолеви.
stentop - специалист
сега се учи :-D search.php?author_id=11464&sr=posts
Leon - специалист
torbalan написа:
........
ФЕЦ-овете дават ток през деня, когато най-малко имаме нужда от него... ...
p.p. Тъй де ... през деня фотосинтезираме!

:lol:
Тани - модератор
klomo написа:
Ако някой забелеши контурнич трион да сшърка на лични, че да не го отнесе друг :-D
stiv1961 - майстор
росен написа:
здравеите спешно ми трябва савет мога ли ли да очаквам че от бриколаж мога да си купя качестени дървообработвашти машини
рашкета - специалист
stiv1961 написа:
росен написа:
здравеите спешно ми трябва савет мога ли ли да очаквам че от бриколаж мога да си купя качестени дървообработвашти машини
Ами сигурно е имал предвид моторен трион????Все си е дървообработващ............мисля.......
bulhomes2 - майстор
..... написа:
...Из бора на мощността на едно светодиодно тяло е описано ...
А из сливата на мощноста какво е?!?...

ПП. Махнал съм името на автора, че иначе поста му е много полезен.
petkov_75 - специалист
v.yot написа:
Никакво чудо , преди години взих едно такова и га разглобих. Вгорния край, на глобуса ,има постоянен магнит, а на стойката ел. магнит. Кто го поставиш на подходящо разтояние , той виси пиритеглян от ел .магнита. Като го изключиш от наприжението , глобуса тупва долу. Така че трябва, да го държиш, за да не се счупи.
:-D :lachtot: :lachtot: :lachtot:
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 100

Тема "Бисери на форума" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: