• 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 124
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
Ето една снимка която не е свързана много с псевдо майстори, но се наблюдават уникални конструкции. Това всъщност е гърба на блока в който ми беше предишната квартира в Овча купел. На първия етаж (за съжаление не се вижда много добре) има не присвоена тераса ами направо построена къща която е свързана с апартамента ! 3 етажа на горе съседите умело са се възползвали и са разширили и те апартаментите с по някой друг квадрат. На 7мия етаж пък са решили направо да махат парапета и да си направят ... френски прозорец ... На последния етаж са минали само с едно навесче...

Прикачен файл

dsc_0063d0b0.jpg
dsc_0063d0b0.jpg (97.65 KиБ) Видяна 4689 пъти
Илиян Илиев™ - майстор
Като гледам 2 и 3 етаж имам чувството, че има дупка в плочата и поне вито стълбище, ако не направо 2 рампи с по 9 стъпала и площадка между тях.
Chefo77 - майстор
Илиян Илиев™ написа:
Като гледам 2 и 3 етаж имам чувството, че има дупка в плочата и поне вито стълбище, ако не направо 2 рампи с по 9 стъпала и площадка между тях.
Във Варна, точно срещу КАТ има един блок, в който 2 апартамента един над друг са издадени към 2 метра навън и са направени като мезонет. И е така от поне 10 години. Ако не забравя, ще ги снимам като ида нататък.
jekasus - майстор
Във Варна този блок ме кефи, сякаш е надстрояван с години.

Прикачен файл

2012-04-29 20 43 10.png
рашкета - специалист
Джеки , нищо не е надстроявано.Само тоя апартамент е като че ли зазидан целия.Всеки ден го гледам и се чудя защо е така.
Илиян Илиев™ - майстор
Тук това си е нормална практика. Вдигат втори или там който е етаж и после зазидват прозорците, защото нямат пари да го довършат. Така си стои вечно, защото децата обикновено имат собствени планове за живота си. Лоша инвестиция демек - 20 бона за етаж на който ще простираш прането и ще сушиш суджуци, а освен това и топлото ти бяга от там...

Зида се с цел да не се е.ат ветровете и си простират хората дрехите, а зимно време си сушат суджуците там.

п.п. Това по тукашните земи. Там не знам дали са същите мотивите.
А какво ще кажете за това изпълнение ? По-добре да разбием плочките отколкото да преместим казанчето :lol: (от другата му страна имаше поне 20 см до стената)

Прикачен файл

P5141731a.JPG
LazarGanev - "Велик майстор"
То пък едни плочки :-D
рашкета - специалист
LazarGanev написа:
=D> =D> =D>
kirofabv - специалист
LazarGanev написа:
То и едно казанче... :partyman: