• 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 100
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
Владислав Керанов - напреднал
petkov_75 написа:
v.yot написа:
Никакво чудо , преди години взих едно такова и га разглобих. Вгорния край, на глобуса ,има постоянен магнит, а на стойката ел. магнит. Кто го поставиш на подходящо разтояние , той виси пиритеглян от ел .магнита. Като го изключиш от наприжението , глобуса тупва долу. Така че трябва, да го държиш, за да не се счупи.

На бас, чи момчиту v.yot е или от Аскуву, или от Арманли!
:thumbs:
stiv1961 - майстор
Тц, от Карлово е :)
Владислав Керанов - напреднал
stiv1961 написа:
Тц, от Карлово е :)
Sorry, тогаз! :prayer:
На времето имаше една институция-"Гранични Войски"... Та, там в Любимец имаше доста местни войници-от Хибибчево, Свиленград, Арманли, "прословутото" село Бисер и т.н. и т.н... Та те говореха така!
"
Нимой ма лъжиш, артик"="Не ме лъжи, приятел"
"Нимой га бара"="Не го пипай".... :-D
iivanov - майстор
kabel96 написа:
  Това ако го направя братята роми ще се нанесат вместо кокошките гарантирам.Комшията ги стреля с въздушна пушка ама мен ми е жал и даже в най големите студове им слагаме по някоя трошичка на прозореца.
Само не стана много ясно комшията по какво стреля. :-D
kabel96 - специалист
iivanov написа:
kabel96 написа:
  Това ако го направя братята роми ще се нанесат вместо кокошките гарантирам.Комшията ги стреля с въздушна пушка ама мен ми е жал и даже в най големите студове им слагаме по някоя трошичка на прозореца.
Само не стана много ясно комшията по какво стреля. :-D
Е само ти не си разбрал.Когато не съм упоменал точно значи става въпрос и за двете действащи лица. :partyman: :-D
bulhomes2 - майстор
Е що пък се пенявиш ти? Няма лошо да влезеш в бисерите.
iivanov - майстор
Kabel96 се шегува. :-D Бисера се получи след като извадих думите от контекста.А ставаше въпрос за врабчета...
VLADO66 - майстор
Аз пък мислех с надежда че въздухарката е ползвана срещу промъкващи се мургави сенки :-D
jekasus - майстор
VLADO66 написа:
промъкващи се мургави сенки :-D
Които се хранят с трошички от прозореца :lol:
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 100

Тема "Бисери на форума" | Включи се в дискусията: