• 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 100
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
Gnus - специалист
ssmmaaa написа:
Имам 2 проблема с опела и те не са свързани с ръжда...
ssmmaaa - специалист
Gnus написа:
ssmmaaa написа:
Имам 2 проблема с опела и те не са свързани с ръжда...
Чудя се как модераторите не го изтриха :lol:
8180 - майстор
Що бре?
"Бисерът" си е много на место.
Там още в първия отговор го посъветваха да "сипе бензин", а нататък вече - палав извор на "бисери".
sstefanov - майстор
perko написа:
Купихме си къща с жената най-сетне, която не е в цветущо състояние но с времето ще стане.
:-D
pavkatay - майстор
sstefanov написа:
perko написа:
Купихме си къща с жената най-сетне, която не е в цветущо състояние но с времето ще стане.
:-D
Жорко, спиш ли, мама? :)
Ето- хората непроспиват живота си. :|
MamaMy - майстор
Това е първата жена която се оправя с времето. Обикновено се развалят и то като запъртък, много лошо :-D
iivanov - майстор
Да скъп е 1200 лв , парите си ги изби 1000 пъти .Моя не може да стане с аргон щото е малък - ама неръждавейка съска само .Маската ми е стандатрната с него купена - 5-6 пъти и чупим черното стъкло . Нито аз нито брата не можем с маска която ти седи на главата - е като заваряш всеки ден по едно време маска неще - само сорови картофи на очите пати ме тая уж 2 пъти погледнах .Имам и цео -телоподаващо - немско купено от Варна -миг маг се води -има 18 години един баща го продаде било на сина му - заварят 1 блиндирана врата и испият парите .Ама на него наш как заварям - залепя се телта дърпам дърпам и накрая хвърлям ръкохватката  .
Това явно е писано на пияна глава.Сега колегата си пише съвсем читаво. :-D
  • 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 100

Тема "Бисери на форума" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: