• 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 107
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
hidrazin - майстор
Толерантността ще ни изяде главите. И също така ЕС.
Толерантен, толерантен, до време.
Като видиш че толерирания чака само на толерантност и не виждаш светлина в тунела/нещо насреща, и му таковаш таковата. :-D
Да е...а и евро...ейове. То всичкото се изпе....расти.
- Дядо, защо преди семействата са имали много деца, а сега толкова малко?
- Някога се целуваше в устата, а се е*еше в п*тката, а сега е обратно.
:partyman:
fbr - майстор
hidrazin написа:
Тя пък, цялата толерантност, в тебе се събрала.
lov - майстор
Тъй де:
В съвремения свят дори и чукането не е чукане ако се не удрят "яйца у яйца"
nikolson - майстор
fbr написа:
hidrazin написа:
Тя пък, цялата толерантност, в тебе се събрала.
Край мене не съм забелязал някой да е обърнал резбата, ама явно си има райони в страната, където си е проблем с геЮвете. :-D
profesionalist_wood - майстор
Chefo77 написа:
Профи, аз пък не мога да вдяна на какво се дължи твоята привързаност към Обама. Една любовница ли имате, засичали сте се като И носиш банани ли, к'во. Няма да питам дали не си мечтаеш да си бъркате по дупките, че темата рязко ще смени посоката :)
Защо трябва човек да е русофил, за да "осъди" гейската насоченост на действията на тоя и оня?? Добре, според теб нормално ли е да се толерират определени хора/групи не заради постижения, а защото са хомо, негри, цигани, жени, мъже ... ? Нямам нищо против която и да е социална, етническа или друг вид група, обособена според някакъв признак - но защо трябва този признак да е причината, за да може тази група да бъде толерирана спрямо останалите? Защо може негър да каже "бял" без последствия, а бял да не може да каже "черен" адекватно???

Аз също не харесвам гейаците. неприятни са ми .Нима не знаехте че навремето в САЩ беше престъпление да си обратен ? Даже са ангажирвали ФБР да ги търси :lol: Ама Кенеди обърка нещата. Откъде да знаете тия работи като бяхте зад желядната завеса :evil:
Вие не знаете ли че Ленин е цензура? ето го http://www.168chasa.bg/article/4974469
В днешно време педерастията се разпространи щото някои индивиди са богати и плащат. Ама отде мисъл в главата на русофила да се сетят за такива неща?
Последна промяна от profesionalist_wood на вт юни 28, 2016 11:52 am, променено общо 2 пъти.
crez - майстор
profesionalist_wood написа:
Даже са ангажирвали ФБР да ги търси
Аууу...как е възможно това,къде е демокрацията, как се потъпкват човешките права. Аз си мислих че само КГБ ги гонеше тия извратеняци. Ква стана тя? :? Султан Ердоган се извини на руснаците, ден след като усети развала на ЕС. Хитра лисица. :lol:
crez написа:
Даже са ангажирвали ФБР да ги търси
Аууу...как е възможно това,къде е демокрацията, как се потъпкват човешките права. Аз си мислих че само КГБ ги гонеше тия извратеняци. Ква стана тя? :? Султан Ердоган се извини на руснаците, ден след като усети развала на ЕС. Хитра лисица. :lol:
А ти....всъщност харесваш ли Турция и обичаш ли ги? Колкото и да се радваш на Брексита тайно,хитрото бабе измъкна Англия от евросъюза заради идеята на Франция и Германия да правят супердържава с едно законодателство и армия....та не е луда бабето да им козирува на простаците от Брюксел. Днес излязоха новините да супердържавата...та прави си изводите колко силно разузнаване имат англичаните и къде сме ние. Те англетата винаги ще са си добре заедно със американците. Ние да му мислим.
А за гейтаците има интерес от опредени кръгове да става врякането на шарените швестери
Последна промяна от profesionalist_wood на вт юни 28, 2016 12:21 pm, променено общо 1 път.
crez - майстор

А ти....всъщност харесваш ли Турция и обичаш ли ги?
Не става въпрос за харесване, става въпрос за политика.Така както Ердоган се натискаше за ЕС сега почна да бие отбой,"еми,май не искаме до - ще видим,ще преценим и т.н. Прави чест на всеки водач да прецени и избере най-изгодното за своя народ и държава,без да се съобразява с разни директиви,съвети и предписанея на тоз и онзи.
crez написа:

А ти....всъщност харесваш ли Турция и обичаш ли ги?
Не става въпрос за харесване, става въпрос за политика.Така както Ердоган се натискаше за ЕС сега почна да бие отбой,"еми,май не искаме до - ще видим,ще преценим и т.н. Прави чест на всеки водач да прецени и избере най-изгодното за своя народ и държава,без да се съобразява с разни директиви,съвети и предписанея на тоз и онзи.
И чий ще го дири в Русията Ердоган? Там дето със кобилките на рамо носят кофи да поливат градините си щото нямат производство на водни помпи. А и си прочети хубаво коментара ми отгоре....
crez - майстор

И чий ще го дири в Русията Ердоган?
Едно си знае баба,едно си бае :lol: Доста ограничен си в разсъжденията си дърварю. В международната политка и икономика няма само челно и бяло, те са изпъстрени от нюанси, ако въобще разбираш.
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 107

Тема "Ако не беше истина щеше да е смешно...." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: