crez написа:+1При теб не е нужно камшик а програмиране на чипа и си готов да изпълняваш командите на червената армияПрез цялото време това пиша, чипа ни е сбъркан, ама кво да се прави. Може би само камшика ни държи изправни

crez написа:+1При теб не е нужно камшик а програмиране на чипа и си готов да изпълняваш командите на червената армияПрез цялото време това пиша, чипа ни е сбъркан, ама кво да се прави. Може би само камшика ни държи изправни
profesionalist_wood написа:От тях ти дават команди докато спиш и си викал насън Сталин-Ленин! и така цяла нощ...
crez написа:Е,поне руският камшик боли повече от турския....profesionalist_wood написа:От тях ти дават команди докато спиш и си викал насън Сталин-Ленин! и така цяла нощ...![]()
![]()
Мислех че,си човек с мозък в главата, ама се оказа празна дървена.Това си е твой проблем,ама не ни заливай с подобни глупости. Ако не можеш да напишеш нещо стойностно, НЕ ПИШИ по добре. Това доказва че за такива като теб е само камшик.
crez написа:Човече, ти си за съжаление и за лекуване. Без да съм психоаналитик ще направя опит да ти съставя психопортрет. Ти си един неудачник, не успял да се реализираш в нищо започнато от теб. Всички и всичко ти е виновно за твоята орисия. Вина в себе си не търсиш никога. Правиш някакви плахи опити да пробиеш в обществото, но не ти се удава. Имаш и вероятно някаква наследствена бремененост за величие. За теб няма чуждо мнение,миродавно е само ТВОЕТО. С две думи, живеш живот(живуркаш) на кредит без той да има покритие.Както искаш,все ми е тая.Аз си имам всичко и всичко мога да си позволя за разлика от теб колкото и да не ти се иска.Няма нужда да си психоаналитик,има си хора за тая работа
PS. Това е може би последното ми писание към теб, най-добре е да не ти се обръща внимане,драскай си глупостите, след като това ти доставя удоволствие.
Andri01 написа:Европейците въобще не са ни виновни! Още 500г. преди 1876-та страдаме от управници,мислещи само за задника си !За това и толкова лесно сме паднали под Турско робство.След това-една шепа истински българи се вдигат ,всички останали-или си траят ,или ги предават! След 44-та да не говорим- абсолютно предателство и дупеблизане на "големия" брат! След 89-почти същото. Свикнахме/ всички,без изключения!!!/ да се оплакваме,да не работим като хората,да крадем ,да не спазваме законите/ колкото и да са лоши,са за спазване!/ и да гледаме в чинията на другия! Поне обаче в основата на тези глупости е абсолютната лепса на адекватна и работеща съдебна система! същото се отнася и за МВР! Ако един идиот,бандит,циганин знае,че като "настъпи котето" до месец ще е в пандиза,дали няма да се замисли? Но тези "природни недоразумения" като оня Очко и други,знаят ,че с пари ще се измъкнат и...си правят каквото си искат! Ченгетата ги е страх-бият ги,гонят ги с брадви и камъни ,а те....ще се напикаят, и не смеят да си извадят пистолета/ ако не им го вземе някой/!Когато всички,АБСОЛЮТНО всички в тази държава си седнем на задниците и да вършим работата,който за каквото си е подал молбата,тогава ще започнем да де оправяме!Някой от четящите тук в форума може ли да ми даде смислен отговор как Израел (с размерите на 3 български областа и 8 милиона население) за 70 години стана развита държава равна с европейските и се справя със 300 милиона арабели, докато ние не станахме развите държава а имахме бая време още от 1878г да го направим? Какво се случи? Има някакъв проблем с нас....
DundyTheCroc написа:Всъщност ние бяхме доста развита държава, въпросът е по-скоро как само за 27 години се сринахме до нивото на африканците?При социализма карах по-хубава кола от комшията, сега не. По твоята логика следва, че сегашната ми кола е по-лоша от тогавашната.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: