• 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 100
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
iivanov - майстор
Колега,въобще не е трудно да се досетиш,че цвят"прозрачен"няма.А"бисера" е доброжелателно шегаджийско сръчкване. :wink:
hidrazin - майстор
:) Аз мога да нося. :lol: И на иедене и на пийне. Естествено че няма прозрачен цвят. По-точно има ама се сетете сами.
:partyman:
iivanov - майстор
.А китайските ватове не са като другите ватове
=D> =D> =D> :partyman:
EDI - майстор
А така, и аз да се запиша в бисерите.Това просветление го получих свише, та стигнах до извода -понеже китайците са дребни, техен 1 ват се равнява на около 0,43 наши. :-D
VLADO66 - майстор
Като слагат моторчета от кафемелачки в дрелките така е :evil:
nikolson - майстор
EDI написа:
А така, и аз да се запиша в бисерите.Това просветление го получих свише, та стигнах до извода -понеже китайците са дребни, техен 1 ват се равнява на около 0,43 наши. :-D
Това си е прозрение, не бисер. :prost:
Chefo77 - майстор
Офтопик: И си е съвсем съвсем вярно.
Имам малък и голям циркуляр. Малкия е 800 вата, големия 1000. Само мотора на големия тежи 2 пъти колкото целия малък циркуляр, а за това как реже дъските изобщо няма да коментирам...
todortv - майстор
EDI написа:
.... техен 1 ват се равнява на около 0,43 наши. :-D
Ако става въпрос за аудио мощност ще трябват нули след запетаята. :-D
jekasus - майстор
VLADO66 написа:
Като слагат моторчета от кафемелачки в дрелките така е :evil:
Преди 10 години сглобих българска кафемелачка с редуктора на шлайфче куча марка, умря на рязане тръби за скеле :-D иначе си работеше :-D

П.П. - това че наши стандарти не отговарят на китайски, им е през к..ра :-D
Тани - модератор
В Китай има 9 нива на качество. Предполагам някое от нивата съответства и на нашите стандарти, а първо качество даже ги задминава. Това, че за българския пазар се поръчва 11-то качество , защото 9-то ни е скъпо, си е отделен въпрос!
  • 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 100

Тема "Бисери на форума" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: