• 1
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 92
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
lov - майстор
И това хаспелче е на обществена институция взимаща луди пари от нас за щяло и не щяло. И тези бИлЯжКи висят там от няколко години. :lol:

Прикачен файл

IMG_20150317_152950.jpg
kozl - майстор
Дали е двойно действащо :?
Еднаж един асансор ме свали на етаж с контрол на достъпа. И не моя да се мана от там. ни асансора моа да извикам, ни врати се не отварят. За достъп ме пущи, за отстъп не пуща. Блъсках тропах еле се показаа некакви убавелки и ме питат как съм проникнал на тоя етаж без достъп.
Аве мое ли такива работи и да заключат стълбището дето се води път на евакуация. Не достъп, а доста тъп :xplode:
hidrazin - майстор
От днес. :?
Прикачен файл:
Сняг 20.10.2016.jpg
:partyman:
lov - майстор
Не се хвали много че министър Лилянка ще вземе да те зачисли към снегозадържането. :lol:

hidrazin - майстор
Кво да се хваля бре! За оплакване съм.
Сутринта един колега се беше набил в снега като коркова тапа и даже не мое да излезе от колата.
Замириса на феродо доде го извадя. После пък аз се окопах - с 4х4 и демултипликатор.
Голямо маане с лопатите падна. :x
ArturDent - Почти Безобиден
К'во плачеш че то вкъщи (двора), повече сняг има.
Мерих го - стига ми до пикалото(в отпуснато състояние), а не съм от най-ниските, нито с най-дългия.
:)
hidrazin - майстор
Пуснаха Милко Калайджиев по секс шоповете. :-D

Изображение
Chefo77 - майстор
Не знам за чичо Милко, но ако пуснат кака Лили винетката, хиляди шофьори ще я купят. И два пъти повече ще я използват на аванта!
al4o - специалист
Chefo77 написа:
Не знам за чичо Милко, но ако пуснат кака Лили винетката, хиляди шофьори ще я купят. И два пъти повече ще я използват на аванта!
Сега е моментът,и без това поГръцката граница се чудят какво да правят :-D
  • 1
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 92

Тема "Собствени снимки..... "NO COMMENT"....." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: