• 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 100
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
todortv - майстор
1115 написа:
Ама те полюсите са на ротора. Там няма как да променяш.
iivanov - майстор
8180 написа:
Ти пък - от една зима не се "изстива" толкова - поне от 7 до 12 клас ги "замразяват".
Тaкa е!Дaскaлa ми по електротехникa,първия чaс,зaпочнa с:
-Aз нa електротехникa нямa дa ви учa,a ще ви учa,кaто видите отворен контaкт,дa не бъркaте в него.
И зaтовa ток досегa не ме е удрял. :-D
LazarGanev - "Велик майстор"
yancho_lud написа:
Аз така между другото да кажа, че вече съм решил да сменя всички радиатори в къщи с тела от климатик, дори и този на коридора. С телата от климатик котела ми гори около 5 пъти по малко дърва за седмица
Krass - майстор
LazarGanev написа:
yancho_lud написа:
Аз така между другото да кажа, че вече съм решил да сменя всички радиатори в къщи с тела от климатик, дори и този на коридора. С телата от климатик котела ми гори около 5 пъти по малко дърва за седмица
В задачата се пита, колко по-малко дърва ще изгори за един месец. Решение: 4седмици Х 5пъти по малко дърва за седмица = 20 пъти по-малко дърва за месец. :lol:
fbr - майстор
la4o написа:
при мен сложих четирипътен вентил с мотор и с едно ардуино не давам на котела да падне под 60 гр вход а на инсталацията подавам до 55 гр .
Ето това вече е новост в отоплението. Оттук насетне България няма да е същата.
yancho_lud - специалист
Krass написа:
LazarGanev написа:
yancho_lud написа:
В задачата се пита, колко по-малко дърва ще изгори за един месец. Решение: 4седмици Х 5пъти по малко дърва за седмица = 20 пъти по-малко дърва за месец. :lol:
Не, просто засичания период е една седмица. Ако човек си размърда малко ... :-? и не пише без да мисли ще схване идеята :-D
Krass - майстор
Не се сърди, чешим си пръстите. Разбрахме какво искаш да кажеш. Весели празници и :partyman:
yancho_lud - специалист
Не се сърдя споко, но и аз да напиша нещо :mrgreen:
iivanov - майстор
Влизам в "готварство и туршии" и ме посреща:
Да ги сложа тогава пред климатика, той духа студено и силно за разлика от комшийката или да изчакам ден два да видя как ще е времето
:shock:
bulhomes2 - майстор
ivanovbg написа:
...Нали заради такива джигити(селяни) дето дойдоха в София, направиха задръстванията и изпогазиха сума ти народ...
...А да се преебава добрия правилник заради мрънкането на няколко селянчета дето закъснявали с 5-10 мин да си полеят доматето и пиперо... си е пълен идиотизъм.
ivanovbg написа:
Здравей Доли. Добре дошла в клуба на капковото напояване.
Не си казала какво ще напояваш капково. 40 литра на час за капкоотделител е много за зеленчуци.

Ако искаш начертай примерен план на градинката която искаш да напояваш, разположение на дръвчета, редове, даже и къде какъв зеленчук мислиш да садиш за да е адекватна помощта.
Оказа се, че столичанчето поливало "доматето и пиперо"
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 100

Тема "Бисери на форума" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: