• 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 100
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
Krass - майстор
:lol: Право в десЕтката.
VLADO66 - майстор
Аз да защитя съселянина Иванов:
1.Капково напояване може за бъде осъществено на всеки средностатистически панелен балкон и ли на покрива на същий блок.
2.Към София бяха присъединени околните села,жителите на които придобиха голямообемно софийско самочувстви/женен съм за такваз :-D /
П.П.Доли е момченце :)
dadko - майстор
nv952 написа:
Разглобих го и бушона който хидра показа е бял и не провежда напрежение.ето няколко снимки.
bulhomes2 - майстор
Владо, изумяваш ме. Наистина ли трябва да ти се "превеждат" изказванията?
nikolson - майстор
Ми то дУматИтУ и пиперо са думи от двата края на магистрала Тракия, та не знаммм...
:-D
bulhomes2 - майстор
Явно ще трябва да превеждам. Столичанина явно иска да обиди селянчето (щото като не е от София за него е селянче), че най-очакваните му занимания са "да си полеят доматето и пиперо". В същото време се оказва, че точно той се занимава с това.

Какво общо има какъв е вида на напояването, новите квартали, камо ли пък Доли?!?

ПП. Между другото селянчето съм аз. Не, че има значение, но последните 10 години съм сял само трева и туи.
ПП2. Стив, как така бързо ти изчезна поста? Сам ли го изтри? Как го направи?
Последна промяна от bulhomes2 на нед яну 05, 2014 7:21 pm, променено общо 1 път.
VLADO66 - майстор
bulhomes2 написа:
Владо, изумяваш ме. Наистина ли трябва да ти се "превеждат" изказванията?
Не,разбира се :-D
stiv1961 - майстор
bulhomes2 написа:
ПП2. Стив, как така бързо ти изчезна поста? Сам ли го изтри? Как го направи?
Изтрих го, че не ми се влиза в спорове и обяснения :) Всички сме селяни, кои от малкото, кои от голямото село, но това е друга тема, сега съм на винце с мезенце :partyman:
Krass - майстор
преди 2 дни я пратих, днес е при мен
Ейййй, бумеранг :wink:
ivanovbg - майстор
bulhomes2 написа:
ivanovbg написа:
...Нали заради такива джигити(селяни) дето дойдоха в София, направиха задръстванията и изпогазиха сума ти народ...
...А да се преебава добрия правилник заради мрънкането на няколко селянчета дето закъснявали с 5-10 мин да си полеят доматето и пиперо... си е пълен идиотизъм.
ivanovbg написа:
Здравей Доли. Добре дошла в клуба на капковото напояване.
Не си казала какво ще напояваш капково. 40 литра на час за капкоотделител е много за зеленчуци.

Ако искаш начертай примерен план на градинката която искаш да напояваш, разположение на дръвчета, редове, даже и къде какъв зеленчук мислиш да садиш за да е адекватна помощта.
Оказа се, че столичанчето поливало "доматето и пиперо"
Не съм писал че не съм селянче, а че няколко селянчета мънкат. И е не е важно дали си селянин, а е важно дали селото е вътре в тебе.

Верно е че ги поливам, но не мръмкам докато си чакам трено да премине.
  • 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 100

Тема "Бисери на форума" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: