• 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 219
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
Krass - майстор
„Ян Бибиян на Луната" 1934
Лунатин!… Лунатин!… Лунатин!… 1932

:? Не е Ян Бибиян
hidrazin - майстор
Krass написа:
„Ян Бибиян на Луната" 1934
Лунатин!… Лунатин!… Лунатин!… 1932
Как ги помниш тези работи бе човек? Се си мислех че си на по-малко години. :? :-D
:partyman:
Krass - майстор
Ъ, помня. Чел съм само Ян Бибиян. Другата не бях я чувал. Гугъла така казва.
hidrazin - майстор
Aaaa... Аз мислех че си ги чел 32-34-та година. :-D
Chefo77 - майстор
Само на мен ли ми се струва, че дяволчето на рисунката сере? :lol: :lol:
Krass - майстор
Chefo77 написа:
Само на мен ли ми се струва, че дяволчето на рисунката сере? :lol: :lol:
Не само на теб :lol: :lol: :lol:
Илчо Илиев - майстор
Откраднато най-нагло от ДАТА...ама ми ареса...-

https://www.youtube.com/watch?v=yxUP871zGP8
bulhomes2 - майстор
Бях гледал тоя клип много отдавна. След това карах кола с еърбеци и се шибнах в тая пред мен. С малка скорост беше (гледах за места на близкия паркинг, а жената пред мен спряла на пешеходна пътека). Поочупих фар, маска, капак, но не гръмнаха еърбеците. Което ме учуди, пред вид убежденията ми от клипа. По-късно срещах коментари, че е нагласен.

ПП. Какво пишело на балона на еърбега? "Сега колата Ви е много по-евтина." :lol:
hidrazin - майстор
На по-новите модели обикновено си има комп дето следи датчиците и дали всички условия са изпълнени за да се задействат балоните. :-D Различни коли - различни решения. Най-често датчика е една тръба със съчма вътре. Също така се взема сигнал дали е поставен колана. Ако не е поставен дадения аербег не се задейства. Презумпцията е че там няма пасажер. На някои скъпи модели вероятно се използва и датчика за тегло в седалката. За там не знам. Също така май някои изискват и минимална скорост.
Датчиците имат и посока - мисля 30 градуса. Демек ако те ударят странично не се задействат. За там си има странични датчици, разбира се ако има странични аербеци.
Някъде има и пиропатрони в седалките за донатягане на коланите при удар. Другаде системата от аербеци и казват SRS. Някои от блоковете за управление си имат и самостоятелно захранване за двадесетина секунди и задействат дори и при отпадане на напрежението от акумулатора.
Все пак при удар при скорост над 100-120 ги забрави възглавниците.
Тани - модератор
hidrazin написа:
Също така май някои изискват и минимална скорост.
А, ако както си спрял на червено на някой светофар някой се забие челно в тебе? :wink: Я по-добре гръмнал еърбег!
Бабата може да е развила доста голяма скорост с чантата! :!:
  • 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 219

Тема "Клипчета! (... напишете резюме на постнатите линкове)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: