• 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 401
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
valmet - специалист
UNIOR написа:
Колеги наистина се посмях с вас, :-D
Но ако може да ви помоля по леко с нецензурните изрази и думи, Все пак тука имаме доста колежки и някой може да се обиди.
:thumbs:
Я се обиди,я се зарадва!Ма,си прав!

Нощ,кръчма,купон!
Хората се веселят!
А на бара седят Чубака и Буги Барабата.....и спорят,кой е по-космат!
LazarGanev - "Велик майстор"
На една манджа като и махнеш подправките, кво остава - гола вода :)
ArturDent - Почти Безобиден
LazarGanev написа:
На една манджа като и махнеш подправките, кво остава - гола вода :)
Като се изкъпе един македонец какво остава - мръсна вода и чист българин.
ebahti - майстор
Зайчето и Мецан отишли за риба. Свършила стръвта и Мецан казал:
- Зайко, в храста отзад оставих бурканчето със стръвта. Бързо я донеси!
Тъкмо Зайко се скрил зад храста, Мецан хванал Златната рибка. Нали бил добричък, пожелал си две жeлания и оставил едно за Зайчето. В този миг от храста се чуло:
- Мецанееее, да ти изсъхнат топките! Къде си скрил бурканчето? :bear:
Делян - специалист
2012г. На Марс каца американски космически кораб. От него излиза американски космонавт. Посрещат го марсианците.
- Здравейте марсианци. Първия землянин ви поздравява!!!
- Ааа, не си първия. Преди години тук дойде един друг космически кораб. От вътре се чу "Мамата, бравата... Мамата, бравата..." и отлетя обратно. :mrgreen: :mrgreen:

===

Националния отбор по футбол отива на световна квалификация във Виетнам. Добре, обаче, на тренировката се контузват трима от титулярите. Съответно Боби Михайлов звъни в София: "Изпратете ни нови трима футболисти".
Тримата пристигат в братската държава и оттам в хотела. Посреща ги виетнамката, нашите й обясняват ситуацията на български, но оная нищо не разбира. По едно време единия се обръща към другия:
- Е*и ги в гъза, те ще ни намерят...
Виетнамката:
- Ааааааа, "еби гъза" - на шести етаж....
Dain - специалист
Пена съди Вуте.Съдията към Пена-Кажете за какво го съдите.Пена-Ами той таковата,ами срам ме е да кажа че ще ми се смеят в залата.-Ааааа кажете,никой няма да ви се смее.-Ами той таковата,ме цензура в гъза.И цялата зала-Хахахахаха.А съдията-Не се смейте,а знаете ли как боли.. :-D . цензура,цензура,цензура :finga:
Fortune - специалист
Мъжът бизнесмен, изпраща факс на жена си :

"Скъпа, вярвам че ще разбереш, сега, когато ти си вече на 54 години, имам известни нужди, които ти не можеш повече да задоволяваш. Аз съм много щастлив с теб, смятам, че си прекрасна съпруга и искрено се надявам, че няма да реагираш болно като разбереш, че когато получиш този факс, ще съм в хотел "Confort Inn" с Ванеса, 25 годишната ми секретарка. Но не се безпокой, ще си бъда в къщи преди полунощ."

Когато мъжът пристига в къщи, намира бележка върху масата :

"Скъпи, получих факса ти и много ти благодаря за проявената загриженост. Възползвам се от случая да ти напомня, че ти също си на 54 години. И да те осведомя, че когато четеш тази бележка, ще съм в хотел "Fiesta" с Мишел, моя треньор по тенис, който,както и секретарката ти, е също на 25 години. Понеже, освен че си преуспял бизнесмен, си завършил още и математика, ще можеш лесно да разбереш, че си приличаме при тези обстоятелства, но ... с една малка разлика: "25 влиза повече пъти в 54, отколкото 54 в 25 ..." Следователно, не ме очаквай по-рано от утре!
stenmark - специалист
E това последния наистина е добър :supz:
<Friend> - напреднал
Мъж сглобява холна секция. След часове гледане на чертежи, навиване на винтове и т.н. най-сетне секцията е сглобена. Жена радостно отваря ту тук, ту там. По едно време:
- Ти сигурен ли си, че всичко си сглобил както трябва“ Нещо май не е наред.
- Всичко си е наред.
- Е как ще е наред? Като отворя някоя вратичка на долния ред шкафове, веднага се отваря вратичка и на средния ред и ме удря по главата.
- Казах ти всичко си е наред. Долния ред е за вещите на майка ти...
bjohnev - специалист
Как се маха монтажна пяна от пръстите? А.... @$#@...... вече и от клавиатурата?
  • 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 401

Тема "Вицове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: