• 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 216
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
hidrazin - майстор
Тани написа:
hidrazin написа:
А, ако както си спрял на червено на някой светофар някой се забие челно в тебе? :wink: Я по-добре гръмнал еърбег!
:? А датчици на тавана против удар от метеорит, НЛО, американски спътник, пиано....? Или в пода против вулканично изригване? :-D
:partyman:
Chefo77 - майстор
Не е задължително условие да е закопчан колана - застрахователи го бяха искали това от производителите и доста време беше така, но след това отпадна. За да се отвори отговаря датчика за тегло. Иначе за самото отваряне използват еднократни датчици за обратно ускорение, мерещи ускорението по оста на дължината на колата, мисля, че беше над 4 или 4.5 g. Може да се обърнеш през таван и еърбеците да си стоят.
Но за скоростта определено си имаше значение. По-новите автомобили не зная как са. Удрял съм се с 20-25 км/ч и не се отвори. На старата ми кола новия собственик и той се шибна с 20-25 км/ч, и той не се отвори... Може и да са били повредени, кой знае. Мой приятел пък преди мнооого време рязко се качил на бордюр с една от първите Вектри - отворил се. Беше много възмутен :lol:
bulhomes2 - майстор
Май и тук ще стигнем до извода, че клипа е нагласен. Някой да има такъв Мерцедес да пробваме :?
stiv1961 - майстор
Ега ти якия гайковерт :-D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sdhxmvZGaCs[/youtube]
hidrazin - майстор
:? Е ами ти колко искаш да е пълна? МР3 с някакво радио от общ характер и усилвателче. Даже много ламарина са му оставили.
Пък и украинчето за 25 лева какво иска да получи? :lol: Те глупаците край нямат. Купуваш евтин таралясник - работи и изглежда като такъв.
:partyman:
VLADO66 - майстор
Като сме почнали с руски клипчета :lol:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=stPu7R9FdYM[/youtube]
Chefo77 - майстор
Владо, този клип ми напомни за багериста, който дойде да копае каналите за основите на вилата ... преди 24 години. Беше мокро. Та пича дойде с багера, започна, плъзна се на 10-ия метър и падна на една страна. Не може да излезе. Вика оставяме го така, като изсъхне, ще го изкарам. И замина. Багера стоя сигурно 3 седмици в окопа, не можем да намерим оня къде живее, пък после не можем да намерим него ... Пичът работел към някакъв завод, карал автобус и прибрал някакъв багер от инвентара, кой да го търси :lol:
Иначе като го намерихме свърши за нула време, ама ... :)
  • 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 216

Тема "Клипчета! (... напишете резюме на постнатите линкове)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: