• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
hidrazin - майстор
ср окт 08, 2025 12:36 pmDundyTheCroc написа:
Сигурно е писано от кипърския циганин, собственик на комплекса, в екип с кмета и главния архитект.
DundyTheCroc , това може и да е вярно. Поне "Входът" и "Изходът приличат да са с такива размери.
Като разбира се не знам какво има между тях под земята.
Нито пък как е подържано/почиствано през годините онова под земята..

Изображение

НОООО... май няма никакво значение дали е тръба 50 санта или колектор 20 метра с височина 2 метра.
Поне не и след като гледах видеото по-долу... Дори и аз не си представях КОЛКО е била водата. :shock:
Такова видео не видях по нашите медии или съм го пропуснал...? :?

С толкова вода дори и оня колектор да е бил 20х2 метра - НИКАКЪВ шанс да побере толкова вода.
Има две решения:
1. Събаряне на всичко де що е построено върху коритото на реката. Правилното решение ама кой ще обезщети собствениците?
Пределно ясно е че пари от Ветко и кипърския м...ал няма да получат. Не знам дали въобще имат някакви застраховки ама и тям работата е ялова.
2. Построяване горе, преди Негреско стена за язовир/изравнител която да поема такива обеми вода и да ги изпуска спрямо възможностите на колектора.

:partyman:
P.S. Ся се сетих що може това, или подобно видео да е нямало по нашите медии.
Щото щеше да лъсне че повечето купувачи/собственици там са украинци.
А видеото което съм показа е от украинския "Канал 24" ...
hidrazin - майстор
чет окт 09, 2025 9:17 pmhidrazin написа:
1. Събаряне на всичко де що е построено върху коритото на реката. Правилното решение ама кой ще обезщети собствениците?
Пределно ясно е че пари от Ветко и кипърския м...ал няма да получат. Не знам дали въобще имат някакви застраховки ама и тям работата е ялова.
Мдааа... с новите данни нещата "малко" се променят.
1. Сега "държавата" казва - "Хотела или както е там .... трябва да бъде съборен" и то за сметка на собствениците на жилища там.
2. Това няма как да стане. Доколкото разбрах там собствениците имат Акт 16 който се издава от "Държавата".
3. Ако има Акт 16 то собствениците са изрядни купувачи. Те не са длъжни да плащат за огромната корупция в територията България.
4. Какво би трябвало да се случи, по евро...ейски:
- Държавата за собствена сметка разрушава "хотела" или каквото и да е там.
- Държавата обезщетява всички собственици там.
- Държавата съди виновните и си търси парите от тях - Кога тати ми купи колело.
5. А какво ще се случи:
- Ми... нищо. Хотела остава. За парлама махат оная камара/планина от строителни отпадъци. (Без никакъв ефект де.)
- Над Негреско правят изравнител (ако има кой да се сети) - за сметка на Веко и оня кипърския ман...гал...
Няма да стане. Ще ги фанат за ...
- НАЙ-ВЕРОЯТНОТО - държавата, или по-скоро ТЕРИТОРИЯТА България ПЛАЩА за и то яко за за поне 30 годни узаконена корупция.
Там където няма виновни. И ще плащат всичките шушляци в БГ.
Абе всички плащаме за алчността на оня шушляк Ветко дето е бушон на някой друг...
:partyman:
P.S. С тези пари колко детски градини можеше да се построят? Или да отидат в училища и къде ли още не.
А ще ще покриваме мушенгиите на територията и нейното незаконно правителство.
И то незаконно от десетилетия.
Lisko - майстор
Има ли вариант при който поразчистват, поослушват се и всичко се забравя, тоест новите туристи са добре дошли???
chapara - майстор
вт окт 14, 2025 11:04 pmLisko написа:
Има ли вариант при който поразчистват, поослушват се и всичко се забравя, тоест новите туристи са добре дошли???
Това е целта, хранилка😆
hidrazin - майстор
...тоест новите туристи са добре дошли???
Какви туристи къде точно?
Ако става сума за Негреско, то той не е точно хотел а жилищен комплекс.
Ако не всички то повечето жилища там са продадени.
Основно собствениците там (и наоколо) са украинци, цели семейства барабар с мъжете дето трябва да са в Украйна...
+ собственици руснаци, българи и германци.
И "къщите" надолу са така... Видно и от клиповете в мрежата дето основно са от украинци.

Има ли вариант при който поразчистват, поослушват се и всичко се забравя
...Има ли вариант при който поразчистват, поослушват се и всичко се забравя
А ти какво очакваш при нивата на демократична корупция?
За 15-16 годни Боко създаде стройна система за корупция. Непробиваема - почти.
Щото сега едно човече (като онова на Мишелин) го държи за задните части и леко му диша ... в лявото ухо с много любоФ. :-D
Lisko - майстор
Е аз мислех че там идват туристи, не че някой си живее целогодишно в собствено жилище.
То хубаво че са ги изкупили, ама наистина ли живеят там, не ги ли дават под наем за "летовници" :)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
ср окт 15, 2025 12:06 amhidrazin написа:
... Непробиваема - почти.
Щото сега едно човече (като онова на Мишелин) го държи за задните части и леко му диша ... в лявото ухо с много любоФ. :-D
Мечтател си ти... Ако нещо се случи в тази посока, нещо различно от ялово лаене... Каквото пиеш, колкото пиеш, от мен
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "Да бъдем добри, да бъдем хора!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: