boilermania99 написа:DMN написа: А иначе cos фи при нагревателите е 1.Айде бе, на всички нагреватели ли? Точно единица? И на бабиния котлон реотана, дето представлява навита дълга спирала, и там ли е единица?

smokee написа:По принцип не харесвам бели стени и бял латекс,но скоро бях в един лукс апартамент в ремонт,където стените бяха боядисани с един снежно бял светещ латекс или нещо др. (не съм на ти с боядисването),което изглеждаше адски красиво и стилно.Та въпроса ми е какъв е този латекст (тип,марка ,ефект или др.) ,че искам да си боядисам терасата с товаКратко и ясно обяснение ... как пък никой не се сети?!
Благодаря
Andri01 написа:ElliottOnet написа:Бебето ще правят любов по-силна , по-кратък дни , нощи дълги , банката -малки , по-щастлив дом , дрехи -недостатъчна , миналото забравени , и бъдещето си заслужава да живееш заТе това е живота....
ElliottOnet написа:Благодаря ви , че наскоро са били търсите информация по тази тема в продължение на векове и твоя е най-великият съм открил досега . Но , какво да кажем за сключване ? Сигурен източник ли сте ?Гугъл преводач
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: