• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
hidrazin - майстор
нед юни 15, 2025 9:05 pmBaлepu написа:
И какво – на сапун да направят евреите?
Що всички?
За Нетаняху има издадена заповед за арест от Международният наказателен съд в Хага.
Още от миналата година - за военни престъпления в ивицата Газа.
(Пък и то колко ли сапун ще излезе от всички? Не много и с ниско качество... )
:partyman:
Baлepu - специалист
Изразил съм се двусмислено. Имах предвид "евреите да направят на сапун палестинците, понеже били като наще цигани". Не, че милея някак си точно за последните, но евреите са били на косъм от пълно изтриване от лицето на земята. Сега са тръгнали да правят те същото на палестинците.
hidrazin - майстор
нед юни 15, 2025 11:26 pmBaлepu написа:
Изразил съм се двусмислено. Имах предвид "евреите да направят на сапун палестинците, понеже били като наще цигани". Не, че милея някак си точно за последните, но евреите са били на косъм от пълно изтриване от лицето на земята. Сега са тръгнали да правят те същото на палестинците.
Е, това е друга бира... Ама бива ли такива работи? Така да ме подвеждаш?
Иначе за последното - напълно съгласен.
Явно бързо забравиха какво ги правиха преди 80-тина години...
Че и ги спасявахме тогава. И сега к'во? ...
P.S. То не и че ония отсреща са цвете де...
Ма в тоя регион винаги ми е било мътно и кърваво за к'ва "народна власт" се борят? :?
Lisko - майстор
Преди години имало преговори. Да се отделят в отделна държава. Но палестинците поискали, да им се признава и израелско гражданство. Е, това не се приело и преговорите се провалили.
hidrazin - майстор
пон юни 16, 2025 12:19 amLisko написа:
Преди години имало ...

n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Няма нищо ново под слънцето. Помните ли историята за Давид и Голиат?
Даже от историческа гледна точка, Палестина е на палестинците, като че ли
MamaMy - майстор
Като погледнете картата и видите за какво миниатюрно парче пустиня спорят и :? . Преди създаването на Израел там не е имало държава. Освен пустиня нищо друго не е имало. Малко племена бедуини са кръстосвали насам и натам и са воювали по между си, но това ги прави собственици на земята точно толкова колкото индианците са собственици на Америка. Когато евреите биват изгонени от цял свят и ги натикват там, арабите насъскват племената срещу тях. Факт е, че тях никой не ги харесва защото според един брадат виц разреждат даже и водата за пиене.
gogo7777 - майстор
Не се спори за земя.
Спори се за генетично повреден вид в съжителство с нормални индивиди.
:drinkers:

Какво са ги омагьосали в Египет нямам на идея, но накрая са ги изгонили като чумави :lol: :lol: :lol:

Подобно е с гърците....продали ги на Траките да се отърват....
hidrazin - майстор
пон юни 16, 2025 10:07 pmgogo7777 написа:
...с нормални индивиди...
Де ги тея? :?
gogo7777 - майстор
Там са си от древни времена. :wink:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "Куриози по света и у нас - Ако не беше истина, щеше да е голям майтап 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: