• 1
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 401
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
Семейна двойка заминава на риболовна ваканция. Мъжът обожава риболова, а жената предпочита да си чете, изобщо не е спортен тип. Една сутрин, след няколко часов риболов, той решава да поплува. Жената поема управлението на кораба, но незнаейки много как се управлява, решава да пусне котва на едно тихо местенце. След малко обаче при нея пристига човек от охраната и я пита:
- Мога ли да знам какво правите тук?
- Ами, чета книга, не виждате ли?
- Вие сте в забранена за риболов зона...
- Е, да но аз не ловя риба...
- Да, обаче имате оборудване, така че ще ви глобя...
- Хмм, ами добре, но ако вие направите това, то аз ще ви обвиня в изнасилване..
- Но, аз дори не съм ви докоснал...
- Вярно е, но имате оборудване...
shotik - майстор
Колко участници в интернет са необходими за смана на лампа ?
Отговор :1193

1 сменя лампа и пише какво е правил.
12 споделят техники ,които са ползвали някога.
9 предупреждават ,че това е опасна работа.
27 намират граматически грешки в предишните отговори.
53 почват да спорят за грешките.
156 пишат до администрацията за недупостимо обсъждането за смяната на лампата.
41 поправят граматични и стилистични грешките на предишните отговори.
109 се опитват да пренесат обсъждането в други форуми.
203 се опитват да им обяснвт ,че не е редно така.
111 пишат ,че всички ние ползваме лампи и може да се пише за това.
306 спорят за закупуване и и техните характеристики.
27 пращат линкове на сайтове ,където се виждат различните модели.
14 съобщават ,че тези линкове не работят и пращат работещи.
3 са намерили материали в тези сайтове,които да се ползват и тук.
33 сортират мненията и ги събират в един текст и добавят свое мнение.
12 заявяват ,че напускат този просташки и некадърен форум,защото не понасят останалите.
4 предлагат да се пишат FAQ по въпроса.
25 предлагат за нов форум по въпроса.
47 заявяват ,че не е необходимо.
...........
1193 !
simbion - специалист
Лежат на покрива две керемиди - млада и стара.
Младата:
- Чичо, хайде да скочим от покрива!
- Чакай бе, по-добре да почакаме някой човек…
- Ето го бе, ето идва един по улицата, хайде да скачаме!
... Скачат. Летят надолу и младата керемида ядосано крещи:
- Егаси, тоя е с каска….
- Младо и зелено си още, имаш много да се учиш. Сега ще ти покажа какво се прави в такива случаи. - усмихва се покровителствено старата керемида и тихичко подвиква на минаващият отдолу мъж:
- Ей, пич…
escutcheon - специалист
Командос от специалните служби закъснява за работа. Шефът му е много ядосан.
- Чакам някакво разумно обяснение. Един час закъснение ми идва малко множко. Все пак си мислех, че мога да разчитам на моите спец-полицаи.
- Шефе, много се извинявам. Всичко ще обясня. Тази сутрин всичко направих както си трябва. Станах в 5 часа. Пробягах 10 километра. Направих 300 лицеви опори. Измих се. Облякох се. Сложих си бронежилетката. Сложих си кобура. Пъхнах пистолета. Сложих ножа. Газовия флакон. Препасах си гумената палка. Овисих си и белезниците на колана. Метнах автомата на рамо. Сложих си маската и каската. Тръгвам да излизам, на вратата се погледнах в огледалото, и се насрах от страх.
schuldiner - майстор
escutcheon написа:
...
Пътувал си един чичо с колицата и ненадейно го засякла неква лъскарка, пълна с мутри. От притеснение ли, от какво, ама се нахакал отгоре им. Излизат, готови да го размажат, а чичото почнал да обяснява:
- Момчета, синът ми е дресьор на делфини, казал ми е при такива ситуации да му звънкам едно телефонче и щял да оправи нещата...
- Че да го видим тоя ши.ан дресьор!- потрили ръце мутрите.
Звъннал човекът и на третата минута се изсипал един автобус качулати - бой, бой... Лежат вратовете по асфалта и стенат:
- Бахти, къв беше тоя дресьор на делфини?!
А един от маскираните се приближил до стареца:
- Абе, тате, инструктор на тюлени съм! Запомни го вече!
ralev - специалист
Любимата бира на Бербатов: REZERVA 2011
ivanovrg - специалист
Две мухи си говорят:
-Абе това хората са много тъпи.Луди пари дават за тавани,пък даже и не ходят по тях.
професионал - специалист
Боядисало се едно негърче с бяла боя и се прибира вкъщи, а майка му без много да го разпитва, естествено му хвърля един як пердах.То си мисли : "Ебаси,от пет минути съм бял, и вече мразя черните."
escutcheon - специалист
Странного иракца, бредущего по пустыне в белой форме незнакомого образца, они заметили сразу. Весь взвод, укрывшись за "Хаммерами", долго рассматривал его в бинокли, пытаясь обнаружить оружие, но тщетно. Похоже, сошедший с ума от ужаса, он брел, сам не зная куда. Из сострадания к несчастному, решено было отвезти его в госпиталь. Разведчики быстро догнали одинокого иракца и окружили, разглядывая старомодную выцветшую форму и совершенно нелепую на их американский взгляд фуражку.
Позднее единственный разведчик, выбравшийся живым из этой ужасной бойни, рассказал, что иракский смертник, перебивший весь авангард американской дивизии, повторял перед боем и во время него странную боевую мантру:
- Zdravstvujte, lubjeznaya moja Katerina Matveevna
batkotony - специалист
Мислех като новина да го постна,ама сърце не ми даде... :-D
“Стъклен дом” и “Под прикритие” се сливат в един сериал - “Стъклено прикритие”

Шокираща новина, че двата най-популярни български сериала - "Стъклен дом" и "Под прикритие" ще се слеят в един от новия им сезон през април съобщи продуцентът и на двата сериала Димитър Митовски.

Новият сериал ще срещне героите на двата свята, като ще бъде излъчван и по БНТ1, и по bTV. Очаква епизодите да имат разлики, така че излъченото по bTV напрмер да бъде акцентирано повече върху гледната точка на героите от "Стъклен дом", а обратното да важи за БНТ 1 и тези от "Под прикритие".

В публичното пространство излезе и малко информация относно сюжета, който да очакват зрителите през април:

- Николай Жеков (Юлиан Вергов) ще замести Джаро като подземен бос, като ще започне война за надмощие с Иво Андонов (Захари Бахаров), който пък си е брат на Хари Ставрев (Явор Бахаров) и в истинския живот, но Ставреви са били бедни и са дали по-големия си син за осиновяване преди години.

- Джаро (Михаил Билалов) пък се запознава с Дани Касабов (Бойко Кръстанов), който също е пратен в затвора, след като се опитва да убие ром. Синът на Димитър Касабов (Стефан Данаилов) става дясната ръка на затоврения крими-бос, като започва да движи делата му, след като излиза от затвора.

- Самият Димитър Касабов се опитва да си върне мола, като заедно с другия си син Камен (Калин Врачански), Антон Ставрев (Красимир Ранков) и Емил Попов (Владо Пенев) използват връзките си в полицията, за да отмъстят на Николай Жеков, който купува вярността на Чарли Атанасов (Асен Блатечки) срещу 80 лева.

- Сиана се опитва да отмъсти за смъртта на Васил Николов (Деян Донков), който в извънфилмовия живот ѝ е гадже. Алекс Атанасова (Луиза Григорова) пък става Quality control специалист по наркотиците, произвеждани в лабораторията на Иво Андонов.

- Боряна Касабова (Елена Петрова) пък открива параклис, където свещеник става Куката (Мариан Вълев). Елена и Христо Атанасови (Яна Маринова и Георги Кадурин) пък ще бъдат забъркани в любовен паралелепипед с Адриана (Миленита) и Косъма (Александър Сано)

- Мартин Христов (Ивайло Захариев) ще продължи да бъде декор с реплики.

"Естествено, това е само каймакът от обратите и събитията, които ще се случат в новия сериал, като зрителите ще станат свидетели на още куп интересни завръзки от април" - обяви Димитър Митовски, след като спря да бъде ядосан на журналисти, че го мислят за Ути Бъчваров.

Митовски отказа да коментира дали решението за сливането на двата сериала е било предвидено и заложено още в началото, или пък е в следствие на липса на финансов ресурс, след като Стефан Данаилов е изял вече три снимачни екипа, заливайки ги с кетчуп.

• 1
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 401

Тема "Вицове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: