• 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 107
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
hidrazin - майстор
Английски, 16-годишен и много образован и начетен отряза с резачка 300-годиния явор от филма за Робин Худ.

Браво! Ойро-атлантични-жендър-мас... ценности! :-D

ДИМокрация в действие. Да си възпитаме децата в тези правилни, общочовешки ценности! :cool:
:partyman:
schuldiner - майстор
https://ru.wikipedia.org/wiki/Whataboutism
Нарочно на руски. И е истина, и е смешно... с цялото ми уважение, колега Хидразин.

ПП Е тва е яко
Практика сосредоточения внимания на бедствиях в другом месте, когда что-то происходило в Советском Союзе, настолько распространена, что услышав на советском телевидении о катастрофе за рубежом, русские часто звонят западным друзьям, чтобы узнать, не случилось ли что-то в Советском Союзе.
Та, какво опять се е сговнило в рашката?!?
Навсякъде има говна.
Който търси- намира. Явно руските се кльопат най много последно време, бидейки апетитно меню за злобни люде.
Забавно е да се наблюдава чии се котират повече.
Нашите не ни ли стигат, та налитате на чужди?
hidrazin - майстор
С цялото му уважение колега schuldiner ...

P.S. Относно това:
Практика сосредоточения внимания на бедствиях в другом месте, когда что-то происходило в Советском Союзе, настолько распространена, что услышав на советском телевидении о катастрофе за рубежом, русские часто звонят западным друзьям, чтобы узнать, не случилось ли что-то в Советском Союзе.
Я па мое да ти издам една друга "тайна" - често на фронтовата линия украинци и руснаци (но само от редовната руска армия) се предупреждават едни други за предстояща офанзива.
В стил:
-Почваме. Крийте се.
И обратното... Все пак там се случва от двете страни да има и роднини/познати/приятели...
Да ти кажа честно не знам дали руснаците се обаждат в чужбина за новини ама и украинците не знаят що ги ловят по улиците като вреден дивеч и ги пращат на почти сигурна смърт...
Изменения (не в добра посока) на украинската всеобща мобилизация в сила от 1-ви октомври
Та те така...
nikolson - майстор
Като стана дума за г..., ъ-ъ-ъ, екскременти, един по тоя случай:

На съветско-китайската граница се появило едно. Започнал спор. Китайците твърдят "наше е", съветските другари - "наше е". Споровете ескалирали, аха да стигнат до сблъсък. Накрая решили да извикат Т. Живков за арбитър. Нашият отишъл, огледал го отвсякъде, помирисал го, накрая го близнал и отсъдил:
- Съветско е.
- ?????
- Е, аз колко съм ги ял такива.
schuldiner - майстор
Ама аз не си заривам главата като щраус, знам, че и Украйна, и Западът си имат л@йняните истории. "Агресор е всеки, който завзема територии преди САЩ" :) Обаче твоето настина е https://ru.wikipedia.org/wiki/DARVO. Бъди по-креативен в пропагандата :)
Сигурен съм, че не се сърдиш, като те репликирам :-D Както и че също се дразниш от оня, дето си получава заплатата насипно във фуражка :-D Не ти трябва такъв поддръжник.

@nikolson
Заходят Путин и Медведев в аптеку:
- Два гандома.
Аптекарша:
- Я вижу. Покупать що-нибудь будете?
hidrazin - майстор
съб сеп 30, 2023 10:13 pmschuldiner написа:
Ама аз не си заривам главата като щраус, знам, че и Украйна, и Западът си имат л@йняните истории. "Агресор е всеки, който завзема територии преди САЩ"
Е, хубаво е да разбереш и че л@йняните истории на Украйна, Западът и САЩ не само събрани заедно, а само всяка поотделно ... нямат стигане.
schuldiner - майстор
Насилваш си късмета, ама за тая вечер съм пас.
Andri01 - майстор
Има нации ,които докараха капсула с проба от астериод взета още 2020г.! Друга - просто направи кратер на луната с подобие на ракета. Se la vie!! :?
П.С.: След малко ще четеш отговорите на ... ,за оправяне на настроението. :lol: :lol:
fbr - майстор
съб сеп 30, 2023 10:13 pmschuldiner написа:

@nikolson
Заходят Путин и Медведев в аптеку:
- Два гандома.
Аптекарша:
- Я вижу. Покупать що-нибудь будете?
Имам те за сериозен мъж, но афинитета ти към вицове с герои според бенефициента, силно ме разколебава. Който, от другата агитка харесва такива вицове, с голям успех може да замени Путин и Медведев с Кирчо и Асен.
  • 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 107

Тема "Ако не беше истина щеше да е смешно...." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: