• 1
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 100
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
ZEDYCUS - майстор
Ми да не я гаси. Баси и сагата. :axe:
gogo7777 - майстор
.....а само да гледам сеир.
Уникална скица е :)
Много умело държи темата на едно място без никакво развитие. Всичко се подлага под съмнение. :wink:
ky-kyy - майстор
gogo7777 написа:
Много умело държи темата на едно място без никакво развитие. Всичко се подлага под съмнение. :wink:
Тоз, няма никаква кола. Просто копира от други форуми, не само за въображаемата си кола, а въобще всичките му писания са заимствани от други места.Лесно ще разберете, ако пуснете мненията му в търсачката на гугъл.....Чудя се, защо въобще му връзвате. То вярно забава и сеир, ама да е с човек, а не с папагал.
MIRO_073 - майстор
ky-kyy написа:
gogo7777 написа:
Тоз, няма никаква кола. Просто копира от други форуми, не само за въображаемата си кола, а въобще всичките му писания са заимствани от други места.Лесно ще разберете, ако пуснете мненията му в търсачката на гугъл.....Чудя се, защо въобще му връзвате. То вярно забава и сеир, ама да е с човек, а не с папагал.
Ааааа. Сигурно кара Фиестата боядисана за 10 лева :-D
Lisko - майстор
LazarGanev написа:
Е чи секи ток си има напрежение и сяко напрежение си има ток, ни йе ли тъй?
Не е. Всеки ток си има напрежение, но не всяко напрежение си има ток. За целта трябва и верига.
Има и един по-специален случай когато тока си върви без напрежение, но той не е от ежедневието. Ако не броим ЯМР машините за ежедневие.
profesionalist_wood - майстор
bulhomes2 написа:
profesionalist_wood написа:
За разлика от теб съм ходил още в средата на 90-те в САЩ :razz: Разбра ли бе тарикат.Колко и да се напъваш няма да те пуснат защото не знаеш английски и много други неща,там дори мурафетите научени в Коми няма да имат успех :lol:
Автора да вземе да научи и гугъла на английски, щото го знае по друг начин!
Прикачен файл:
Graphic1.JPG

Колкото се видиш с повече пари толкова по-злобен ставаш.....пука ми за твоите 8 фирми в умрелия ти град
Типично българска черта на Бай Ганьо

Ако си чувал за една еврейска поговорка....

- Ребе, не разбирам - отиваш при бедняка и той е приветлив и ти помага с каквото може. Отиваш при богатия и той никого не вижда... Нима всичко е заради парите?
- Погледни през прозореца, какво виждаш?
- Жена с дете в количка, отиваща на пазар...
- Добре. А сега погледни в огледалото, какво виждаш там?
- Че какво мога да видя там, само себе си.
- Точно така: прозорецът е от стъкло и огледалото е от стъкло. Трябва само да добавиш малко сребро и вече виждаш само себе си...

ПС за плота на цилкуляра щях да ти кажа да го престържат на каруселен струг в Арсенал за 60-70 лв
ама като видях с какви имам работа се отказах....
bulhomes2 - майстор
Я, яя много интересно. Не тръгна ли ти да ми продаваш мотор, подарен ти от съфорумец? За сребро викаш...
Andri01 - майстор
"...Както ви казах има имплантирани бомби в небостъргачите...." Друго си е човек да е конструирал, строил и събарял небостъргачи. :prayer:
gogo7777 - майстор
toolegittoquit написа:
Струва си да добавя нещо, което най-много ме озадачава. Една вечер, като запалих сутрин и работеше, оставих колата и просто за любопитство опитах да я запаля. Не стана. Мина цяла нощ, на другият ден сутринта запали. Ето това ме хвърли в тъча и ме остави да се почесвам умно. :?
chapara - майстор
tretre
Post subject: Re: Преустройство в панел
PostPosted: Mon Jan 25, 2016 8:23 am

Яко протакана тема от 2012 гледам, но все пак никой не е написал че канала може да отиде в олуците.
Ако кухнята е до прозореца още по-добре!
:shock: :shock: :shock: :-D
  • 1
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 100

Тема "Бисери на форума" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: