вт авг 30, 2022 3:29 pmky-kyy написа: 09.jpgДай му и GPS координатите че да не вземе да пропусне …

вт авг 30, 2022 11:36 amkozl написа:Ами например собственика на къщата със старинната визия. С добро оребряване и боядисване на тялото, ще е доста по-незабележимо, отколкото е в момента.вт авг 30, 2022 8:24 amChefo77 написа: В случая можеха без проблем да скрият тялото в "сандък" - и нямаше да има нужда от Фотошоп ...И кой да го направи съндъка, тези де монтират климатиците лиКато им гледам "нивелираните" тела и дренажите, как ли ще изглежда сандъка
![]()
Пък ако не е техен сандъка дали пък ще вземат да откажат гаранция![]()
А съндъка требе ли да е от негорими материали![]()
Некои неща може да изглеждат безпроблемни отстрани, а да се окаже, че не е точно така.
вт авг 30, 2022 1:02 pmHoвoceлckи написа:ДА! ДА! Това лято пак бях там и кабела го видях - викам си - егати па не можаха ли малко настрани да минат!!!вт авг 30, 2022 8:09 amLisko написа: Много ме нервират дребни детайли които осират красотата на снимките в природни места и също в градски пейзажи. Например наличието на жици ...Ако сте посещавали пещера "Проходна" край Карлуково (Божиите очи), не може да не сте забелязали далекопровода в "очите". Звучи ми като зъл български гений да го е прекарал точно там.
Прикачен файл
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: