• 1
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 107
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
Весели празници, шампионе!
Регистриран: чет сеп 29, 2011 8:00 am
Статистиката не може я излъжем, но ето пресен пример
viewtopic.php?f=10&t=70877
Да бях изчакал някой шампион или да си спестя изобщо включването?!
Да, ако ми беше дръпнал рутера, все някой щеше помогне- я Лазар, ако не е зает, я Филма, дето му писна от нови майстори и "напусна" , я брат Ганев, поради подобни причини...евентуално някой нов "хипотетик", хаха.
А тук сме на приказка- нещо против?
hidrazin - майстор
Мисля че е точно за тук... :?
Снощи попаднах по някакъв канал на 'уникален" филм. Накратко:
- Някакъв катастрофира със самолет в Арктика (сам).
- Първите 20-25 минути оцелелият се опитва да продължава да бъде оцелял.
- На около 30-тата минута се появява хеликоптер който също катастрофира. Пилота на хеликоптера дава фира но спътничката му оцелява.
- Появява се втори артист - оцелялата от хеликоптера ама тя е в несвяст (спи до края на филма).
- Главни герой решава да мъкне героинята (оная дето спи) през Арктика почти седмица с шейна. Начертава си маршрут на карта и тръгва.
- За разнообразие около 70-тата минута се появява гладна бяла мечка. Ама за за кратко - 1-2 минути. Явно не е била много гладна.
- За да стане филма съвсем уникален, около 80-тата минута артистката идва за кратко в съзнание и произнася култовата реплика "ПРИВЕТ". Веднага след това пак заспива.
- Около 96-тата минута се появява още един хеликоптер на който му дават само долната част (шасито със "ските").
Не става ясно дали и втория хеликоптер ще катастрофира. По-скоро не, поне докато каца. После не е ясно.
- Минута 97 - филмът свършва... :shock:
Ама аз съм корав и инат - изгледах го ЦЕЛИЯ ! :-D
:partyman:
fbr - майстор
В Исландия е така. Много-много не говорят. По нашите филми, като много говорят, нещо да им се разбира?
На Този му разбирам всичкото.
B0bi - специалист
Дълбок поклон! И респект!
=D>
Krass - майстор
По нашите филми, като много говорят, нещо да им се разбира?
Абсолютно! Особено на новите филми.
hidrazin - майстор
чет дек 28, 2023 2:01 pmKrass написа:
Щото си дърт и не разбираш новия български език... :-D
А това разбираш ли го?

:partyman:
MamaMy - майстор
нед дек 24, 2023 12:29 pmТрифон П.Трифонов написа:
Весели празници, шампионе!
Регистриран: чет сеп 29, 2011 8:00 am
Статистиката не може я излъжем, но ето пресен пример
viewtopic.php?f=10&t=70877
Да бях изчакал някой шампион или да си спестя изобщо включването?!
Да, ако ми беше дръпнал рутера, все някой щеше помогне- я Лазар, ако не е зает, я Филма, дето му писна от нови майстори и "напусна" , я брат Ганев, поради подобни причини...евентуално някой нов "хипотетик", хаха.
А тук сме на приказка- нещо против?
Какво става бе пожарна? Да не би да ревнуваш раздел отопление :lol: ? Или може би не трябва да пишем в теми различни от специалността си? Ако е така ти не трябва да пишеш никъде. И не само в тоя форум, ами въобще. Не знам защо си мислиш,че си специалист. Трябва да прочетеш и то нещо повече от Винету. :-D . Ай със здраве, че са празници да не ти сипвам повече.
чет дек 28, 2023 5:56 pmMamaMy написа:
Какво става бе пожарна? Да не би да ревнуваш раздел отопление :lol: ? Или може би не трябва да пишем в теми различни от специалността си? Ако е така ти не трябва да пишеш никъде. И не само в тоя форум, ами въобще. Не знам защо си мислиш,че си специалист. Трябва да прочетеш и то нещо повече от Винету. :-D . Ай със здраве, че са празници да не ти сипвам повече.
Специалист съм, вервай, па ако щеш!
Нещо не разбра сякаш, но като си рекъл- нарижи, налей, па сипи, да та......хахааааа (при такова обращение...). Да не си заменил тежестите с нещо по удобно за повдигане от поза седнал?!
Празници са, нормално е.
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на чет дек 28, 2023 6:41 pm, променено общо 1 път.
kr1100 - майстор
чет дек 28, 2023 2:23 pmhidrazin написа:
чет дек 28, 2023 2:01 pmKrass написа:
Щото си дърт и не разбираш новия български език... :-D
За й
кучета може навсякъде, дори в пРосия не закачат кучета качили се в тролей, бус.
В много държави с куче се пътува в Метро, бус,
  • 1
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 107

Тема "Ако не беше истина щеше да е смешно...." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: