• 1
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 124
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
EDI - майстор
Бая перки без лопати съм виждал, та затова.Питата нищо и няма, ама доста модели имат навика да качват лед в тавата при запушен дренаж и собственика като не усети първите чукания по леда, се озовава със замръзнала или строшена перка.
nikolovvd - майстор
Бе кой ще чака Зимата! Човека сега си почива на въздух, а през Зимата стои на топло до печката.
Ако сега му запуши дренажа, само за 1-2 часа стената под вътрешното тяло ще е във вода, а ако няма никой и пода отиде.
resistbody - майстор
По принцип нямаш право на нищо на калкана, т.к. от другия край е на съседа... е да аз имам отвори, но е съгласувано със съседите и евентуално ще закупя и съседния имот...
Най-добре се разберете като хора !!
Иначе за първа стъпка, предлагам сега докато работи, отвиваш едната гайка(малката ако искаш да го демонтираш първо малката :D ) и стягаш крана със шестограм, завиваш си гайката и докато изкара, ако е стока ще изключи....
Гост - специалист
nilro написа:
МАЙСТОРИ-МЕНТЕ! или СЪСЕД МЕНТЕ?
ми беше отговорено с нагла усмивка,че всичко по монтажа е наред,какъв ми е проблема и да си гледам работата.
Неприятно е, че не си случил на съсед.
Като се прави на нагъл му разказваш играта- като не разбира от добра дума му показваш другата страна- пускаш жалба, закона е на твоя страна и сам ще си махне климатика. Но ще стане бавно. Ако искаш да действаш по другия начин- тогава закона не е на твоя страна, тъй като нямаш право да повреждаш чужда собственост, понеже ако запушиш дренажа- ще намерят запушалката и ще е ясно коя я е сложил. Ако изпуснеш, обаче фреона , (а достъп до кранчетата имаш)- не може да се докаже как и откъде е изфирясал той в атмосферата. Климатика ще спре да охлажда и вътрешното му тяло ще започне да работи само като вентилатор. Съседа ти ще извика техниците да оправят проблема, обаче ти спокойно можеш да не ги пуснеш в Твоя имот. Или да ги пуснеш само да демонтират външното тяло и да го сложат другаде, тъй като не си съгласен да е в имота ти.
nikolovvd - майстор
resistbody написа:
Най-добре се разберете като хора !!
Как да се разбереш със съсед, който ти влиза в имота, а и майстори води, докато те няма.
А после с ехидна/подигравателна усмивка ти обяснява, че са ти влезли в имота без твое знание и съгласие.
Преди години и аз имах такива съседи, но като сложих камери побесняха, че не могат са ми влизат в двора незабелязано, когато си поискат и започнаха да правят мръсотии. Е аз пък ги дадох на общината за няколко незаконни строежа, та им побеляха главите и започнаха да пият хапчета за кръвно, че и в съда ги вкарах. :lol:
nikolovvd - майстор
Аз съм българче щастливо-
купих си апартамент!
Май стените са накриво,
но нали си е за мен!

Кредита е първа стъпка-
почваш с банката борба.
То си е голяма тръпка,
ако жив си след това.

Чакаш смело кота било.
с други думи- груб строеж.
И ти става много мило,
сякаш с болка ти растеш.

После идва дограмата-
пее твоето сърце.
Кондензира по стената,
но си имаш PVC.

Ето майсторите сръчно
ще шпакловат две стени.
Обясняват ти научно
всички нови кривини.

После плочки, гипс-картони,
майстор нов и нов късмет-
пренарежда без фасони
уж прекрасния паркет.

Иде шкаф, след него втори-
тук очукан, там сгрешен.
Но със майстор не се спори-
той е майстор, ти кретен.

И накрая, без съмнение,
си щастливец, ако ток,
след година закъснение,
има в новия ти блок...
Antonii - майстор
А бе увийте го с един найлон да не ви пречи като работи, а ако някой има проблеми с това да си го премести.
iva6ki - специалист
снимка от нета :?

Прикачен файл

33.jpg
33.jpg (18.59 KиБ) Видяна 1816 пъти
vesel - специалист
.

Прикачен файл

20160805_100009.jpg Хотелско изпълнение..
  • 1
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 124

Тема "Вижте и се посмейте. МАЙСТОРИ - МЕНТЕ !" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: