• 1
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 401
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
8180 - майстор
Теди написа:
Богатството на Българския език.
"Бах ти мамата" - изразява учудване, употребява се предимно в разговори, значението най-често е "ти ме удиви, бе", би могло да се тълкува и като "страшен си".
Друг нюанс (богатство): :)

"Ба..х мааму" - същото като горе - впечатляваща изненада от съобщението, без отношение към съобщителя.
escutcheon - специалист
Разхождам се в гората. Дъжд, вятър, нощ. Замръзвам целият. Гледам - паркиран автомобил, приближавам се и гледам през прозореца - няма никой. Пробвам вратата - отключена, влизам и сядам. Изведнъж колата тръгва. Аз съм в шок. Колата върви, аз седя отзад, зад волана няма никой. Отнякъде се показва космата ръка - навива волана и изчезва. Чак космите на задника ми настръхват. Показва се някакво село, ето ги и първите къщи. Тук колата спира, някакъв мъж поглежда вътре и казва:
- И какво правиш тук?!
- Ами, возя се...
- Баси мамата! Аз тука бутам, а той ми се вози!..
Чаро - Акълия
Обикаля си кризата по света и като стигнала в България казала:
- Дааа, прави са хората, където и да ходиш, най-хубаво си е у дома!
Найденов - специалист
Какво представлява Айфеловата кула?
-Посолството на Перник в Париж.
докера - специалист
Седят три девойки на кафе и си лафят. Първата казва:
- Оня ден лягаме с моя Иван, хващам го аз за топките, а те топли.
Втората казва:
-Вчера лягаме с моя Гошо, хващам го аз за топките - и те бяха топли.
След ден-два се срещат пак. Третата девойка посинена, с едно полузатворено око и нещастна физиономия.

Другите изненадани:
-Муцка, какво е станало, защо си така?
-Ами прибирам се вчера аз, лягаме си с моя, хващам го аз за топките - студени! Викам изненадана, абе, на Иван и Гошо топките са им топли, твоите защо са студени? И те така.... :-D
Krass - майстор
На един мъж от Перник спрял да му става. Жена му яко крива. Пил виагра, мазал се с к’ во ли не. Накрая попаднал на един доктор, който му дал шест хапчета и му казал да ги пие точно по едно на месец. Мъжът си казал наум, абе, ще ти чакам аз толкова време. Заеби. Вечерта ги изпил наведнъж и оная му работа станала Ч У Г У Н. И като почнал жената, съседката отгоре, съседката отдолу, целия вход, целия блок, почти цял Перник... След три дни отива унил при доктора с обяснението, че само му се 'плющи' и така също не се живее. Докторът се ядосал, защото лекарството било експериментално и нямало инструкция при предозировка. Все пак му казал, че логически, ако прекара ток през каламбаците си може и да прекъсне чугунената си ерекция. Мъжът се прибрал у тях. Било събота. Слязъл пред входа при своя Голф двойка, а целият блок излязъл на балконите си да види притеснено какво ще стане. Човекът си свалил гащите, извадил две жици от акумулатора и точно тогава от един етаж се чул истеричен вик:
- Бегайтеее, тоя презарежда!
marmoz - специалист
Krass написа:
- Бегайтеее, тоя презарежда!
:lol: :lol: :lol:
batkotony - специалист
Иванчо на село.Отива при баба си и вика:
– Бабооо,бика н**ба кравата!
– Не се говори така,Иванчо!Кажи,че бика е изненадал кравата.
Връща се малкия след малко и вика:
– Бабо,бика изненада всички крави!
– Как всички бре Иване?
– Ами - н**бa кобилата!
valpen - напреднал
Заженил се лъвът, всички животни поканени.
Тръгва магарето с баба Меца, ама стигат до една река.
Марко се притеснил, вика, „Бабо Мецо, в тая вода ще ми замръзне х.я“.
„Бе щом е така, вкарай ми го, ще ти го пренеса отсреща на топло“.
Речено - сторено. Ама по средата на реката, Марко зел да се лашка насам - натам, напред не върви.
Баба Меца вика “Бе, Марко, кво прайш, закъсняваме за сватбата“.
„Бе заеби сватбата - вика Марко, дай да си поджапаме“.
alexxx - помощник
На един много стар дядо му дошло време да умира и той събрал роднините си. Почнал да им говори:

- Умря Ленин - умря и ленинизмът… Умря Сталин - умря и сталинизмът…

Всички го прекъсват в хор:
...
- Не умирай, дядо Онаний......!
  • 1
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 401

Тема "Вицове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: