Из наръчника на Мъжа готвач
1.Вземете от хладилника 10 яйца,оставете седемте здрави на масата,сега изтрийте пода и следващия път бъдете по внимателни.
2.Вземете голяма купа, разбийте в ръба яйцата и изсипете тяхното съдържание в купата.
3.Изчистете масата и столовете от жълтъците,бъдете внимателни ..
4.И така имаме 5 жълтъка в купата.
5.Сега вземете миксер сложете му накрайниците за бъркане и разбийте жълтъците нищо пробвайте пак да поставите накрайниците.... Сега разбивайте.
6.Измийте си лицето шията ръцете и гърба,махнете жълтъците от ушите.
7.И така сега имаме в купата 2 разбити жълтъка колкото са ни необходими за пая.
8.Сега облепете стените и прозорците на кухнята с вестници ,покрийте мебелите с някакви стари платове....
9.Време е да добавим брашното сипете в чаша 200 грама изсипете чашата в купата при жълтъците ,останалите 800 грама внимателно съберете и върнете в пакета.
10.След като се убедите че стените и прозорците са добре облепени започнете разбиването на сместа.
11.Вземете душ.
12.Вземете 4 големи ябълки и остър нож предварително изтичайте до аптеката за йод пластир и бинт.
13.Време е да пристъпим към чистенето на ябълките ,обработете палеца с йод и го бинтовайте. нарежете ябълките на кубчета и помнете че са необходими 2 ябълки така че в процеса на приготвянето може да изядете само половината.Обработете с йод показалеца и средния пръст и ги бинтовайте.
14.Единствената останала и вече нарязана на ленти ябълка я прибавете в купата.Останалите ги съберете от земята и ги изхвърлете.
15.Разбъркайте отново с миксера,измийте хладилника от капките защото ако засъхнат се мие трудно.
16.Сега изсипете готовата смес в леко намазана с олио тава и я сложете в фурната.
17.Почакайте час и ако няма видими промени включете фурната.
18.Като се събудите не звънете на пожарната а отворете прозорците и фурната.
19.След всичко преживяно идете в близката кръчма.
1.Вземете от хладилника 10 яйца,оставете седемте здрави на масата,сега изтрийте пода и следващия път бъдете по внимателни.
2.Вземете голяма купа, разбийте в ръба яйцата и изсипете тяхното съдържание в купата.
3.Изчистете масата и столовете от жълтъците,бъдете внимателни ..
4.И така имаме 5 жълтъка в купата.
5.Сега вземете миксер сложете му накрайниците за бъркане и разбийте жълтъците нищо пробвайте пак да поставите накрайниците.... Сега разбивайте.
6.Измийте си лицето шията ръцете и гърба,махнете жълтъците от ушите.
7.И така сега имаме в купата 2 разбити жълтъка колкото са ни необходими за пая.
8.Сега облепете стените и прозорците на кухнята с вестници ,покрийте мебелите с някакви стари платове....
9.Време е да добавим брашното сипете в чаша 200 грама изсипете чашата в купата при жълтъците ,останалите 800 грама внимателно съберете и върнете в пакета.
10.След като се убедите че стените и прозорците са добре облепени започнете разбиването на сместа.
11.Вземете душ.
12.Вземете 4 големи ябълки и остър нож предварително изтичайте до аптеката за йод пластир и бинт.
13.Време е да пристъпим към чистенето на ябълките ,обработете палеца с йод и го бинтовайте. нарежете ябълките на кубчета и помнете че са необходими 2 ябълки така че в процеса на приготвянето може да изядете само половината.Обработете с йод показалеца и средния пръст и ги бинтовайте.
14.Единствената останала и вече нарязана на ленти ябълка я прибавете в купата.Останалите ги съберете от земята и ги изхвърлете.
15.Разбъркайте отново с миксера,измийте хладилника от капките защото ако засъхнат се мие трудно.
16.Сега изсипете готовата смес в леко намазана с олио тава и я сложете в фурната.
17.Почакайте час и ако няма видими промени включете фурната.
18.Като се събудите не звънете на пожарната а отворете прозорците и фурната.
19.След всичко преживяно идете в близката кръчма.