Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
profesionalist_wood - майстор
Тоя сайт е бахти пародията :-D bgremonti.com ,от всичките 10049 потребителя само 50-тина пишат плахо а ГЛАВНИЯТ шеф ли,модератор ли ги е уплашил толкова,че сам си пише и сам отговаря на всички теми :lol: особено в темата ПЛАГИАТИ и потребителите траят като непослушни дечица.Дори аз самият не смея да се регна там че не искам да ми се нахвърли да ме разкъса ако похваля дори ъглошлайф...ще му иска серийният номер да сравни в базата данни за да се увери че наистина такъв флекс физически съществува,кой е продавача,доставчика,фирмата вносител,печати и фактури :-D :-D :-D Абе нашият сайт си е най-якият в България,и щом блокира нещо сайта се чувствам сам :roll:

(Айде модераторите да решат къде да я местят ако не е подходяща тук)
Илиян Илиев™ - майстор
Не е страшен админа. Поне моето впечатление е такова.

Има някакъв модератор, уж несравним майстор на камини и даже май на всичко. Та тоя "майстор" мъти всичко, защото пък админа все го защитава по непонятни за мен причини.

Драго се казва глупака мислещ се за майстор и вживял се в ролята на власт имащ право раздавач. Та ако се регнеш някой ден, чакай нападки от глупак с ник мmastercam или нещо подобно май беше.
Тани - модератор
Нека не плюем по другите форуми! Всеки форум си има собствена атмосфера и ако не се чувстваш комфортно там явно ТВОЕТО място не е та, а не , че форума нещо не е наред! Ето аз например не се чувствам комфортно в на Илиян форума , но въпреки това приветствам идеята за подобни форуми - нека за всеки има място в Интернет. Това , че на мен не ми се псува , не значи , че някой друг не се разтоварва по-този начин виртуално. И е по-добре да иде в на Илиян форума , където ще бъде оценен по достойнство , отколкото тук за да му се нахвърлим , че е прекалено вулгарен.
Форума на SHL си е професионален и си има собствени правила , ако не ти харесва там - не се регистрирай и не го посещавай , но недей и да го плюеш в публичното пространство! Благодаря ти за добрите думи за нашия форум , но се замисли колко много хора не го харесват ,също както ти не харесваш онзи форум! На тебе ти харесва именно защото отсяваме потребителите , които да пишат в него и съблюдаваме какво пишат. Съвсем скоро споменатия Драгомир получи забрана да пише тук. Затова донякъде подкрепям Илиян , относно коментара му за избора на модератор, но все пак това си е решение на SHL и явно има някакви съображения ! Нека бъдем толерантни! Нали не е въпрос на живот и смърт да пишеш точно там? Ако не ти харесва - просто не влизай!
Стефко - специалист
Всеки форум си има положителни и отрицателни страни. Кое надделява, е въпрос на личното мнение на отделния потребител. Както и всеки форум си има правила, и модератори, които съблюдават за спазването им. На който не му харесва някъде, просто го пропуска. Лошо става, когато някой се престарава. И тогава се възприема като диктатура. А това отблъсква... Това го казвам по повод първия пост.
Илиян Илиев™ - майстор
Тани, благодаря че спомена моя форум, но за съжаление го няма от няколко месеца.

От много пипане нещо съсипах и вместо веднага да се обърна към някой за помощ, взех че разръчках още повече и го скапах безвъзвратно.

После не съм го правил отново. Иначе хостинга и домейна си ги имам и до няколко месеца май пак ще го пускам. Аз поне усещам липсата на отдушник, макар във феца да няма кой знае каква цензура там не е подходящо, защото приятелите ми не са длъжни да четат всяко мое изпростяване.

п.п. Аз по едно време прописах там(SHL), но ми мина желанието точно заради Драго педераго.
housedoktor - майстор
Форума на Стилиян си е ОК. Просто има по друга насоченост .Понякога поглеждам и има доста експертни постове.За самият мен образец за форум е на off road .Изключително обхватен и с много под форуми.Все пак не сме само строители или ентусиасти.:) Приемете го като препоръка ,за да бъде нашият форум още по интересен и полезен:)
profesionalist_wood - майстор
Благодаря Тани,но аз не смятам да се регна във техния форум ни най малко :) Просто нямам предвид да критикувам или псувам даден форум,идеята ми беше ,че потребителите не са много активни и се стига до някакъв парадокс на ОТМИРАНЕ ако ГЛАВНИЯ шеф е решил да вземе нещата в свои ръце с някакви стегнати правила от типа на ,,казармено общество,, на Джордж Оруел 1984г,,Тоталитарното общество,,И за даден потребител му става некомфортно и се премества в друг форум както е в моя случай.Ами тук ние сме и аматьори и професионалисти и приемаме всякаква критика стига тя да е градивна по отнюшение на типа,,направи сам,,.Аз примерно не разбирам много от коли,колкото да сипя масло,бензин и поддръжка в сервиз и ако искам или помощ получавам я срещу моята помощ в областта в която съм вещ като дърводелството например.Срещал съм лошо отнюшение в някой форуми друг път пренебрежително отнюшение например във форума на Пежо защото с колата имам проблем с теглич и така си ми седи поста с седмици и никой не ми обръща внимание и за да стана член на Пежо клуб трябва да познавам някой от форума,е как нали си плащам и искам да стана член трябва да познавам някого във форума?Все едно преди да започна работа във фирма трябва предварително да ги познавам всички служители във фирмата? Не мерси още другата седмица си изтривам акаунта във Пежо клуба,просто не се чувствам комфортно, и това е. Аз преди години имах форум за моделистика и беше си свободен форума,с прости и ясни правила,ама.... поддръжката му се оказа много скъпа и се отказах,това беше в далечната 2000 г :-D Е,тогава в интернет пространството беше друго и хората като ли че бяха по-свободни и явно съм прихванал от ,,вируса,,на тогавашната свобода :lol: Но пък в техния форум има интересна особеност,че веднага след регистрацията трябвало задължително да се представим в раздел запознанства иначе бан :-D А пък за Офроуд форума си е за експерти и за да пишем трябва задължително да си даря кръвта в БЧК :lol: А аз по здравословни причини не мога защото ще ми падне кръвното и става зле :? тцтцтц....
А,Тани за това че ме критикува в раздела Автомобили за поста ,,Забавен въпрос,,за това колко харчи хамъра,че съм подкрепял дупченето на добруджа... не е така.Изключително съм против разхищаването на природните ресури на Земята с напредъка на тези безумни технологии.Аз не се заядох с теб а си замълчах защото така или иначе бъдещето го определят големците а ние можем само да лаем по форумите и дотам.
Поздрави :partyman:
Gnus - специалист
Колега, не е така с пежо форума. Това с познанството е ако искаш да станеш член на клуба, да плащаш 40 лв годишен членски внос и да си залепиш на стъклото лепенка "Пежо клуб България". Но това е само ако искаш. Иначе се регистрираш свободно, постваш и това е. Аз съм така. Но както казаха по-горе колегите, всеки форум си има атмосфера...

Тема "Смешна диктатура" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: