Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
pavelari - майстор
http://www.vbox7.com/play:48d99c43
ЧЕСТИТ ПЪРВИ ОТПУСКАРСИ ДЕН, и внимавайте с шофирането, че много се кара в насрещното на път за морето!!! Миналата година се върнах от море на този ден и срещу мен беше това - резултат от бързото стигане до Бургас.... аз го минах за 30 минути - от среща за 30 мин. не мръднаха от местото си - и така поне 30 км. Причината - три катастрофи...
ПАЗЕТЕ СЕ!!!
ivanovrg - специалист
така е
като си имаме пътища с по две платна
я да бяха както е навсякъде 2х3 или 2х4
и катастрофите ще са по малко
а да не говорим за смъртните случаи
nivanov - специалист
Най обичам някой да мои обясни как пътищата са виновни за тоталната липса на култура на пътя ...
world_explorer - специалист
nivanov написа:
Най обичам някой да мои обясни как пътищата са виновни за тоталната липса на култура на пътя ...
Елементарно, когато нямаш условия за каране които включват:
1. Няма пътищя за потока коли- това всеки го вижда.
2. Навсякъде където има керемидка има ограничение на скоростта.
3. Дупки и негодни тотално пътища
Към тези фактори прибавям и слънцето (много хора слънчасват особено ако няма климатик колата)
Вчера карах след един камион дето караше трупи и имаше километрична опашка, от другата страна стена от коли, естествено оня "професионалист" никъде не отби. Въпреки, че минахме през 5 полицейски поста никой не се сети да го отбие или поне да му провери документите за да пропусне колоната. А фуражлите само гледаха радарите. Те спират само за превишена скорост а за явно затормозяване и пречене на движението не. Та това го написах да кажа, че и полиция няма като хората
Е как искате да се кара нормално и хората да не изкрейзват по пътищата.
nivanov - специалист
Като толкова бързаш - има гражданска авиация, позлвай нея, на пътя няма място за герои. Не е проблем, че те се пребиват, каквото търсило - такова и намерило, но убиват и невинни хора с простотията си ...
world_explorer - специалист
nivanov написа:
Като толкова бързаш - има гражданска авиация, позлвай нея, на пътя няма място за герои. Не е проблем, че те се пребиват, каквото търсило - такова и намерило, но убиват и невинни хора с простотията си ...
На покрива на блока нямам гражданска авиация. И за съжаление няма и на големите магазини където пазаря.
crez - майстор
1.Налага ми се да пътувам често нощно време, но не мога да разбера колеги водачи :shock: напърчили светлините за мъгла при нормална видимост и си карат, без да се интересуват от останалите участници в движението. На съвременните коли с тези светлини се включват и допълнителни задни червени. Ад е да караш след такъв автомобил. В ППЗдвП има точен текст кога се ползват тези светлини, но кой го е еня. Чл. 135. Светлините за мъгла трябва да се включват едновременно с габаритните светлини и да се използват само при намалена видимост поради мъгла, снеговалеж или дъжд. Кой е дал книжки на тези хора :?
2. Страшно ме ядосва и следния факт: При движение от бул."Хр. Ботев" по бул."Сливница" посока Сточна гара, на кръстовището с бул. Мария Луиза" има 4 платна едно за десен завой 2 за право и едно за ляв завой към гарата. Всички водачи чинно изчакваме два, три светофара за да преминем(платното след бул. Мария Луиза"към бул. Г.С.Раковски се стеснява), а някой хитряги карат по крайното ляво и след кръстовището те притискат за да се включат пак в движението. Там има две камери които следят точно това нарушение, но никой не го интересува. После като му пратят снимката (ако въобще му пратат)пак "куките" виновни. Що за колегиалност, що за отношение, значи ние идиотите ще чакаме, а той бърза :shock:
Чаро - Акълия
Крез, закона е тооолкова разтеглив в ръцете на уличните полицай...просто нямам думи.
Такъв безсмислен спор спор водих с един шапкар веднъж, че ми се отщя да има такива фарове. Ситуация- силен валеж, мрачно (разсеяно) време, аз с камион с запалени фарове за мъгла. "Колегата" ме спира и започва с разправията как ще ми пише акт за неправилно използване на фаровете и т.н. Казах му да пише, кво ми се пени само- последва обстойна проверка на всички документи, почти 40мин време и мотане и предупреждение, че другия път ще има санкции.

Прав е колегата по-горе. Няма никакви условия в тая държава. Хората коли с по 6 скорости правят за по ххх км/ч, темпомати слагат...

Сутринта заслушах някво предаване- бяха хванали някъв полисмен и му зададоха въпроса- защо за 450км (София -Варна) има 527 пътни знака?
Измрънка за обективното и субективното нещо, за битието и житието нещо и смени темата... :headbash:
Добър начин за справяне с положението са прословутите камери.
Няма фактора 'полицай' (Полицай=корупция -синоними :lol: ) има наказания, отнети книжки, спокойно шофиране с две думи някъв ред.
Кой го еУе за реда, кат калъфите гладни ще останат.
Глей ги смешниците бе!!!! Да взема аз да я купя тая камера и да делим с бюджета :lol:
http://news.ibox.bg/news/id_1456675745
Няма контрол- има своеволие.
Защо бълХарина, като отиде по Европа с кола и не прави зулуми? Сигурно щот няма култура :lol:
Последна промяна от Чаро на пон авг 02, 2010 3:19 pm, променено общо 1 път.
шоп - майстор
crez +1

напълно съм съгласен с теб!

Цитираните от теб тарикати, които искат от лентата за ляв завой да продължът направо аз не ги пускам, а ги притискам. В крайна сметка колкото и да съм толерантн, това не прощавам. Лошото е, че като ги притиснеш малко, могат да се забият в тротоара, а там има почти винаги тълпа от хора.

Тема "Това не е шега" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: