Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
alantion - специалист
Много съм се взирал в ръцете на циганите ,които мамят хората с играта "тука има -тука няма" с топче и три кофички.
Сигурен съм ,че не съм единствен ,който иска да си задоволи любопитството ,затова искам да попитам как го правят ?
ZMeyGorianin - майстор
Май даваха в някакъв филм където героя обяснява как се прави- просто ловко прибира точето след разбъркването и така и под трите чаши няма нищо! После при повдигането на друга от избраната чаша пак го поставя...
bulhomes2 - майстор
Баш пък днес го имаше в топ40 на вбокса - http://vbox7.com/play:659867de4a
johan_76 - напреднал
Топчето с което го правят е от дунапрен и натискайги го си го прехвърлят в пръстите и от там в кутията,която пожелаят. :-D
simbion - специалист
Ама тоя не обеснява как се прави... Казва само, че мами - което е естествено ! Все пак е хубаво клипчето и номера !
Gnus - специалист
На един приятел му бяха направили такъв номер, той видял къде е топчето и заложил, но като вдигнали кутийката, топчето литнало от вятъра. Оня се направил, че го вади от друга кутийка. То даже било друго топчето, но като са няклоко циганина, какво можеш да им направиш.
sstefanov - майстор
То става като им кажеш:
Сега ще отворя 2 чаши, в които няма да има топче! Значи то трябва да е в третата.

Ама с тези цигани не си струва да се занимаваш...
simbion - специалист
По горе в клипа само това каза човекът, единствения начин да спечелиш 2ри път е като отвори две и топчето не е там :)
А първия път те пускат за да те зарибят :-D

П.П. На фокусниците им било забранено да играят в казина.. Това вярно ли е ?
Gnus - специалист
Според мен, ако вдигнеш 2 кутийки, ще ти кажат, че не си познал, а ти си разправяй, че си искал да вдигнеш празните...
Целта на "тука има - тука няма" не е да играят с теб, а да ти вземат парите.

Тема "Знае ли някой как го правят ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: