• 1
  • 2
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
LazarGanev - "Велик майстор"
От известно време са се завъдили тия животинки и не знам какво да ги правя. Знам че са невинни и защитени, ама все пак не е нормално да си съжителстваме. Нощем явно висят на крушката на стълбището, защото на всеки етаж е осрано точно под крушките с бърбонки подобни на мишите. С ултразвук ли да ги гоня? Къде се продават такива машинки?
naix - специалист
Срещал съм подобни машинки в зоомагазините. Междупокривното пространство ли обитават:)?
VLADO66 - майстор
Премести се в нормално жилище,мани я тая пещера,току виж и Дракула довтасал и ще трябва да късаш билетчета :-D
Стефко - специалист
Най напред проучи, и установи причините защо точно там са се населили. Нищо не става случайно. :? Искаш ли жокер?
Кооперацията е съвсем нова, дори още е почти празна - това е най-вероятната причина. Друга причина е, че явно по някаква причина са си увеличили популацията наоколо, защото и в съседна къща забелязвах наскоро :?. Стефко, знам, че тия животинки открай време търсят съжителство с хора с благородна кръв, но едва ли е това причината :wink: . Всъщност тя (причината) не е толкова важна, по важно е преди да взема мерки, първо да си отидат иначе ще измрат
VLADO66 - майстор
Защо не пробваш с това - http://www.antigrizachi.bg/anti-mouse/А ... eller.html , все е мишка,едната лети другата ходи :-D
Да, нещо такова може би ми трябва
schuldiner - майстор
Лазаре, май нямаш проблем, ама ще питам човек, дето им разбира.
Според мен щом само нощем се появяват, значи по входа ви си почиват и храносмилат между полетите. Ако затворите прозорците, няма да влизат (ама сигурно ще е жега лятото). А и акитата им само на вид са като мишите - нито смърдят, нито цапат. Всичко ще отмине до седмица-две.
Виж, ако се приготвят да зимуват на неподходящо място, обади се. Ще ги преместим по правилата.
torbalan - Дървен философ
Лазаре, остави гадинките :)
Лично аз много ги харесвам :)
schuldiner, как ще разбера дали се готвят да зимуват? Не знам никакви подробности, само следи и догадки и една единствена предполагаема среща привечер
  • 1
  • 2

Тема "Прилепи във входа" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: