Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
Армагедон - специалист
Здравейте.
Син Bosch с надпис made in PRC беше китайско изпълнение нали ?
Osiris - специалист
може да е китайско но е бош :wink:
това е като диск 500 гигабайта на хитачи
най отдолу пише произведено в китай :wink:
Наскоро ми казаха че господ създал човека и природата а всичко останало се прави в китай :lol:
BAlexandrov - специалист
PRC - People's Republic of China
housedoktor - майстор
Повечето инструменти си правят заводи в в Китай включително фирми като Спарки,Метабо,Рйоби,Макита и Бош и дори Хилти .И направено в Китай не винаги значи калпаво. :wink:
Армагедон - специалист
housedoktor направо паднах от изненада, когато близък мой човек ми го даде с молба да го пусна за продажба в сайта. Същия е закупил доста техника от Киров и му е дадено като подарък. С кутия .... с упътвне за експлоатация на български...... Утре ще кача подробни снимки.
zimel - специалист
В магазина на Хилти, на всички машини и крепежни елементи пише произведено в Китай.
Нищо, че фирмата си следяла за качеството, обаче има разлика между тези които са произведени в Китай и в Лихтенщайн.
Армагедон - специалист
Баси в магазин на Хилти да се продават легално машини ментета, аз пък си мислех, че това е запазен " патент " на Спарки.
zimel - специалист
Всъщност не са класически ментета , просто както много фирми, така и Хилти са си изнесли производството в Китай, поради евтината работна ръка.
BAlexandrov - специалист
Така - вече китайско не значи менте.

Все пак:
http://www.wired.com/gadgetlab/2010/11/ ... y/?pid=725
housedoktor - майстор
Не ,не са ментета.Просто за да са конкурентни на пазара повечето производители се ориентират към производство в Китай.Моето RYOBI си пише ,че си е китайче например и без да отстъпва по качество се предлага на много изгодна цена и с фабричната гаранция на заводите в Япония

Тема "относно инструменти ментета ......" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: