Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
kalpev - специалист
Здравейте, съфорумци.
След дълго търсене се принудих да се обърна към вашата помощ и съдействие.
Преди години даваха по нашите телевизии една страхотна реклама на "Mastercard".
Започва как един баща се завръща със самолет от пътуване, а малката му дъщеричка го чака.
Подава й пакет и следват думите:
"Да обещаеш, а след това да изпълниш - безценно. Някои неща не се купуват с пари. За всичко останало има..."
Музиката за фон е Clannad - I'll find you, същата от филма "Последният мохикан", но не знам кой е автора й точно.
Може някои от вас да се сещат за тази реклама, доста дълго време се въртя по телевизиите.
Сега се опитвам да намеря клипа на рекламата и не мога. Търсих го с най-големите търсачки, в най-големите сайтове за видеосподеляне, но не успях. Не зная коя рекламна агенция го е разпространявала в България за да се обърна към нея.
Ще съм дълбоко признателен, ако някой успее да ми помогне в това начинание, важно е за мен. Линк, файл, телефон или мейл за контакт на агенция разпространител, каквото и да е.
Благодаря ви предварително.
VLADO66 - майстор
Тази реклама не беше ли на Алианц :?
И аз мисля, че беше на Алианц.
petkov_75 - специалист
Колега, намери ли я?Виж тази! :-D
kalpev - специалист
Приемам, че карайки по спомен от преди години, съм направил микс като съм приписал музиката от едната реклама на другата, което е моя грешка, предвид и подобния им замисъл. Тази на Mastercard пак беше за обещание, което наричаха priceless да го изпълниш. Както и да е, благодаря най-сърдечно за помощта на отзовалите се =D>

Тема "Издирвам тв реклама" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: